ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Vodenjak zbacuje jarčevski teret s vaših leđa pa ćete se napokon moći opustiti

14.01.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Kad u petak 20. siječnja ujutro Sunce uđe u Vodenjaka, primijetit ćete promjenu. Ozračje će se osloboditi ozbiljnih jarčevskih vibracija, a vi ćete dobiti priliku vidjeti svijetliju stranu života. Moći ćete se opustiti, pročistiti i ponovno povezati sa svojom zaigranom prirodom

Porast će broj ljudi koji cijene nezavisnost više od uklapanja u društvo i koji se suprotstavljaju pravilima, regulativama i mainstream ideologijama.

Početak vodenjačkog razdoblja bit će nagao i buran, jer će već 21. siječnja u isti znak uploviti i Mjesec da bi zajedno sa Suncem formirao prvi ovogodišnji mlađak. Ključne riječi bit će sloboda, nezavisnost i inovacije. Ako vam je razdoblje Jarca poslužilo stvaranju čvrstog okvira za ciljeve, Vodenjak je tu da razradi korake koje ćete poduzeti unutar tih okvira... ili malo izvan njih!

  • +9
Jennifer Aniston rođena je 11. veljače 1969. u znaku Vodenjaka Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjak je znak radikalne individualnosti, istinski ekscentrik pod zaštitom Urana. Predstavlja sve što je radikalno. Brine se za društvene promjene, politički aktivizam, umrežavanje, nove tehnologije, očuvanje okoliša. Astrološki govoreći, vrijeme Vodenjaka bit će idealno za iznalaženje rješenja kroz grupne rasprave i za prakticiranje neposluha prema uvriježenim normama.

Do konca vodenjačkog razdoblja 18. veljače unosite više originalnosti, slobode i neobičnosti u život. Budite otvoreni za timski rad i darujte društvu koliko god možete u znak zahvale za ono što vam je društvo dalo. Budite oprezni ako pripadate znaku Bika, Lava i Škorpiona, jer će Sunce u Vodenjaku aktivirati dva spora planeta koja nisu prijateljski nastrojena prema vama. Saturn u Vodenjaku i Uran u Biku udružit će se sa Suncem u poticanju vaša tri znaka da se pomaknete iz zone sigurnosti. S druge strane, razdoblje Vodenjaka bit će lagodno za većinu Blizanaca, Vaga, Ovnova i Strijelaca.