TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi, Bikovi i Vage bit će magnetski privlačni, Ribe će frustrirati promjene na poslu, a pred Rakovima su nepotrebni konflikti

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 09.01.2023 06:17
 • Objavljeno 09.01.2023 u 06:17
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Ovnovi i Bikovi bit će magnetski privlačni, a Blizanci strastveni i spremni na sve kako bi dobili ono što žele. Rakovi se trebaju paziti nepotrebnih konflikata na poslu i pametnije birati bitke u kojima žele sudjelovati. Vage će biti neodoljive i svjesne svoje privlačnosti. Strijelci će se s partnerom odlično slagati u krevetu, ali na drugim poljima života neće izbjeći trzavice. Dolazi do promjena na poslu kojima Ribe neće biti zadovoljne, jer porast zaduženja ili kadrovske križaljke prilično će ih frustrirati

Ovnovi koji su u vezi nastojat će graditi odnos s voljenim na iskrenosti i razumijevanju. Samci će biti magnetski privlačni, a pred njima je susret koji će ih 'izuti iz cipela'. Poslovni apetiti bit će im veliki, ali ne i u skladu s realnim mogućnostima. Ljutit će se ako nešto ne prođe po planu i tražiti krivce u drugima, ali time neće ništa postići.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Kate Hudson je Ovan, rođena je 19. travnja 1979.

Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bikovi samci bit će privlačni, ali i iznimno zahtjevni pa neće biti lako osvojiti njihovu pažnju. Imat će visoke kriterije koje će biti teško zadovoljiti. U dugim će vezama doći do trzavica, a glavni razlog sukoba bit će novčani problemi. Krase ih velika energija i želja za uspjehom, a dobra reputacija i skladni odnosi s okolinom pomoći će im da napreduju na poslu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Gigi Hadid je Bik, rođena je 23. travnja 1995.

Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci će biti strastveni i spremni na sve kako bi dobili ono što žele. Mnogo će tražiti, ali će mnogo i davati pa će smatrati da zaslužuju jednak tretman. Slobodnima je povećana mogućnost započinjanja veze na daljinu. Savjetuje im se oprezno upravljanje novcem. Ovo nije vrijeme za rizične pothvate i transakcije pa treba igrati na sigurno.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +13
 • +10

Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: JAVILES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Rakovima u vezi smetat će to što voljeni često izlazi bez njih. Rakovi samci bit će izbirljivi pa nije izgledno da će ovog tjedna započeti novu vezu. Uskoro im slijede nova zaduženja koja će zahtijevati mnogo truda i energije pa se na vrijeme trebaju pripremiti. Trebaju se paziti nepotrebnih konflikata na poslu i pametnije birati bitke u kojima žele sudjelovati.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990.

Izvor: Profimedia / Autor: OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako će ostavljati dojam samouvjerenih, duboko u sebi Lavovi će biti nesigurni i bojati se razočaranja. Zbog toga se neće olako upuštati u nove veze. Zauzeti Lavovi s voljenom će imati toplo-hladan odnos pun burnih prepirki i strastvenih pomirenja. Dolazi do porasta obaveza. To im inače ne bi teško palo, no trenutno su u kaotičnoj i neorganiziranoj fazi pa neće uspjeti pravilno raspodijeliti vrijeme.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će biti pažljive prema voljenom, a ni pokoja razmirica vezana za novac ili kućanske obaveze neće im ugroziti sklad. Uspješno će riješiti probleme otvorenim razgovorom. Samci će osjetiti naklonost prema privlačnom suradniku. Ako žele ostvariti uspjeh na poslu, moraju biti hrabriji. Ne smiju dozvoliti da ih netko prestigne zbog toga što se ne znaju izboriti za sebe.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +12
 • +9

Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Vage će težiti skladu i razumijevanju pa će izbjegavati nepotrebne nesuglasice. Iako će im jezik često biti brži od pameti, zaustavit će se na vrijeme i izbjeći trzavice. Samci će biti neodoljivi i svjesni svoje privlačnosti. Nestabilne financijske prilike prilično će ih frustrirati. Nepredviđeni troškovi, poput kvara automobila ili kućanskog aparata, navest će ih da posegnu za ušteđevinom.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Škorpioni će pokušati izbjeći svađu s ljubavnim partnerom. Oboje će biti napeti i brzi na jeziku pa bi u ljutnji mogli kazati stvari koje ne misle. Samci će upoznati nekoga tko će ih nasmijavati, a u isto vrijeme snažno fizički privlačiti. Dobro će se snalaziti u učenju, pisanju i osmišljavanju novih ideja. Iako im se planovi neće odvijati u skladu s očekivanjima, zadržat će prisebnost.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967.

Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Strijelci će se s partnerom odlično slagati u krevetu, ali na drugim poljima života neće izbjeći trzavice. Sukobljavat će se zbog različitih želja i potreba, a probleme bi im mogao stvarati i nedostatak vremena za zajedničko druženje. Skloni su započinjanju projekata koje nikada neće privesti kraju. Energija im je raspršena na više strana pa ništa neće uspjeti obaviti kako spada.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vezani Jarci imat će velika očekivanja od partnera, no ne mogu tražiti da im čita misli. Tjedan će obilježiti pojačana komunikacija s okolinom, ali neće sve proći bez poteškoća. Susretat će se s neprijateljski raspoloženim ljudima ili će doći do smetnji u komunikaciji koje neće biti ničija krivica, već samo nespretan splet okolnosti.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986.

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kod Vodenjaka na ljubavnom planu dolazi do ugodnih promjena. Parove očekuje buđenje romantike, a samce susret s osobom koja će ih oduševiti šarmom i smislom za humor. Ovo je sjajno vrijeme za započinjanje novih ljubavnih veza. Trebali bi se osloniti na svoju intuiciju.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ribe će osjećati želju za novim iskustvima, no prevelika ljubavna očekivanja mogu dovesti do patnje i razočaranja. Dolazi do promjena na poslu kojima neće biti zadovoljne. Porast zaduženja ili kadrovske križaljke prilično će ih frustrirati, ali ne treba donositi brzoplete zaključke. Vrijeme će pokazati da će ovi događaji biti dugoročno povoljni.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Sharon Stone je Riba, rođena je 10. ožujka 1958.

Izvor: Profimedia / Autor: ISA OCONNOR / AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / VIVIEN KILLILEA / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!