TJEDNI HOROSKOP

Vodenjacima se otvaraju sjajne prilike, Ovnove čeka zanimljiva ponuda, Ribe će dobro zarađivati i još bolje trošiti

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 15.04.2019 06:05
 • Objavljeno 15.04.2019 u 06:05
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima će se ovoga tjedna otvoriti sjajne prilike na koje već dugo čekaju, Ovnove očekuje zanimljiva ponuda koja bi im se mogla značajno odraziti na privatni život, a Ribe će dobro zarađivati, ali i trošiti više no inače

Ovnovima će porasti popularnost pa će im mobitel biti zasut porukama te pozivima na razna druženja i zabave. Ako ste u potrazi za flertom, sreća bi vam se mogla osmjehnuti tijekom vikenda. Očekuje vas zanimljiva ponuda koja bi vam se mogla značajno odraziti na privatni život. Odluku donesite u dogovoru s partnerom i ukućanima jer bi novi posao mogao zahtijevati preseljenje ili čest boravak na terenu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tjedan će Bikovima obilovati novim susretima, razgovorima i razmjenom poruka. Potencijalne ćete partnere birati na temelju mentalne kompatibilnosti i sličnog smisla za humor. Neodgovoran odnos prema novcu primorat će vas da se zadužite ili zatražite bankovnu pozajmicu. Nemojte obavljati velike kupovine preko kreditnih kartica jer bi dug mogao opasno porasti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci samci bit će raspoloženi za kratke i površne susrete, dok će im pomisao na započinjanje veze biti odbojna. Vezani će se s dragim često svađati, a razlog okršaja nerijetko će biti obostrana ljubomora. Porast zaduženja vidjet ćete kao idealnu priliku da se dokažete kao sposoban i marljiv radnik. Šef će biti impresioniranim vašim trudom i naporima pa će vas primjereno nagraditi.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će sresti nekoga privlačnog kada to budu najmanje očekivali. Veze koje započnete ovog tjedna lako bi se mogle razviti u nešto ozbiljnije i trajnije. Rastresenost i slaba koncentracija negativno će se odraziti na vaše poslovne rezultate. Uputi li vam netko kritiku zbog toga, reagirat ćete burno i žestoko ga napasti jer ćete i sami biti svjesni da niste na visini zadatka.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovima će porasti želja za zabavom i izlascima. Bit ćete društveni i pristupačni, no povući ćete se u sebe kada osjetite da vam se netko želi približiti. Niste spremni na nova ljubavna iskustva, a pogotovo ako ste nedavno izašli iz duge veze. Poboljšani odnosi s kolegama doprinijet će boljoj atmosferi na poslu. Nadređeni će vam također biti naklonjeni pa će vas poštedjeti napornih zadataka i poslova.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, partner će vam biti neraspoložen i napet. Nemojte ga gnjaviti nepotrebnim pitanjima, već mu priuštite malo samoće i mira kako bi sam sa sobom riješio ono što ga muči. Šef će biti iznimno zahtjevan prema vama, no nećete se dobro snaći s nagomilanim poslom. Bit ćete svadljivi i osjetljivi na kritike pa je moguć okršaj s nekim tko će vam uputiti dobronamjeran savjet.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage neće biti osobito nježne i romantične, što će im partner zamjeriti. Nećete imati vremena zbog nagomilanih obiteljskih i kućanskih obaveza, no nemojte dozvoliti da se udaljite jedno od drugoga. Izbjegavajte sukobe s kolegama i šefovima. Održavajte dobru reputaciju na poslu i nemojte dozvoliti da vas nečije zlonamjerne provokacije i podmetanja izbace iz takta.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionima će se svidjeti netko tko je opušten, spontan i vječno nasmijan. U njegovoj blizini i sami ćete se osjećati slobodnima i nesputanima, što će vas potaknuti da započnete vezu. Doći će do porasta obaveza. Nećete se dobro nositi s gomilom zadataka i imat ćete osjećaj da se cijeli vaš život vrti oko posla. Tome će doprinijeti dulji ostanci u uredu te rad i od doma.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će se zaljubiti u nekoga tko im ni po čemu ne odgovara, no vođeni strašću neće razmišljati o kompatibilnosti. Uživat ćete u trenutku, ne zamarajući se previše budućnošću. Porast će vam ugled u radnoj sredini. Bavite li se radom vezanim za dizajn i umjetnost, smiješi vam se sklapanje nove suradnje od koje ćete financijski prosperirati.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će izlaziti s prijateljima i ići na koncerte, izložbe i ostala zanimljiva događanja. Tim ćete putem steći mnoga nova poznanstva, a jedno od njih bit će značajno u romantičnom smislu. Ne opirite se osjećajima. Susretat ćete se s problemima i zastojima koji će vas koštati mnogo vremena i živaca. Planirate li se upustiti u veliki projekt ili kupnju nekretnine, dobro promislite.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima će biti važno da su s partnerom na istoj mentalnoj razini i da želite iste stvari. Iz tog ćete razloga započeti razgovor o budućnosti i odahnuti kada shvatite da vam se želje poklapaju. Otvaraju vam se sjajne prilike na koje već dugo čekate. Trud i zalaganje iz proteklog razdoblja počinju vam se isplaćivati pa vas očekuju povišica, promaknuće ili nova poslovna ponuda.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe, iskoristite ovo vrijeme za zbližavanje s partnerom i buđenje romantike. Nemojte dozvoliti da svakodnevne brige i zadaci nepovoljno utječu na vaš odnos. Pred usamljenima je poznanstvo od kojeg će gajiti velika očekivanja. Porast životnih troškova natjerat će vas da potrošite ušteđevinu ili čak zađete dublje u minus. Ne kupujte stvari koje vam nisu potrebne!

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!