VENERA U RIBAMA

Posebno je nepovoljno razdoblje za ljubav i emotivne veze, što će na svojoj koži najviše osjetiti Ribe, ali i Blizanci, Djevice te Strijelci

06.04.2019 u 15:18

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi, estetike i putenih užitaka, putuje znakom Riba od 26. ožujka do 20. travnja, a razdoblje od 10. do 15. travnja bit će posebno nepovoljno za zaljubljivanje. Njen boravak u Ribama donosi cijelom zodijaku visoku osjetljivost, sklonost idealiziranju odnosa i naglašenu potrebu za sanjarenjem o savršenoj ljubavi

Samo sanjarenje neće vam nauditi, ali pokušaj njegovog pretvaranja u stvarnost mogao bi vas skupo koštati.

Prolazak Venere kroz znak Riba stvorit će romantično ozračje, ali može donijeti i patnju onima koji su se lakovjerno zaljubili u nekog nedostupnog ili nepoštenog.

Nedostatak jasnoće u izražavanju osjećaja, nerazumna suosjećajnost i poistovjećivanje s drugima otežat će stvaranje dobrih i stabilnih emotivnih veza. Nepovoljan odnos Venere prema Jupiteru i Neptunu dodatno će naglasiti slabosti ovog planetarnog položaja i povećati opasnost od loših procjena i zabluda. Mnogi će biti ponukani žrtvovati se zbog ljubavi, no žrtve će se pokazati uzaludnima jer druga strana neće biti sklona suradnji.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manipulacije vas ne vode nikamo

Sitne manipulacije kojima biste mogli pribjeći radi ostvarenja ljubavnih želja brzo će biti otkrivene. Bit će vam nemoguće sakriti ljubavne tajne, neprimjerenu naklonost ili divlju privlačnost. Razdoblje od 10. do 15. travnja bit će posebno nepovoljno za zaljubljivanje i stvaranje emotivnih spona u slučaju znakova koji primaju nepovoljan Venerin utjecaj.

Ribe će biti najpogođenije Venerinim prolaskom kroz njen znak. Neke će doživjeti ljubavnu euforiju, dok će druge trpjeti zbog neuzvraćenih osjećaja.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci, Djevice i Strijelci također će osjetiti destabilizirajući utjecaj Venere pa mogu prolaziti kroz manje emotivne krize ili ljubavne nedoumice. 

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će, barem nakratko, osjećati da su ispunjeni svi njihovi ljubavni snovi, a Škorpioni bi se mogli nježno i romantično zaljubiti. Povoljan utjecaj Venere osjetit će Bikovi i Jarci, koji mogu doživjeti lijepe trenutke u svim vrstama odnosa.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia