U KORAK S TRENDOVIMA

Vladavina haljina na gradskim ulicama: Evo kako Zagrepčanke nose najpopularniji ljetni komad

21.06.2021 u 18:29

Bionic
Reading

Haljine su, bez sumnje, najpopularniji ljetni komad u kojem se vrućine nekako lakše podnose, a zgodne zagrebačke zaljubljenice u modu ponovno su dokazale kako su itekako upućene u aktualne trendove

Unazad nekoliko sezona, popularnost lepršavih haljina bez obzira radi li se o kraćim ili duljim varijantama jednostavno ne pada.

Nije nikakvo čudo da su trendseterice zaljubljene u haljine i nose ih od jutra do mraka u najrazličitijim varijantama, osobito kad uđemo u topliji dio godine.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Nikakvo čudo jer su praktičan komad koji nas u jednom potezu rješava muka oko osmišljavanja stajlinga pa tako štedimo vrijeme.

Ako vam nedostaje inspiracije za ljetne modne kombinacije možda vas nadahnu stajliš cure sa zagrebačkih ulica koje itekako znaju što se nosi. Cvjetne haljine, romantične bijele ili pak u odvažnoj žutoj začas podižu raspoloženje, a sjajno izgledaju bez obzira spojite li ih s trendi natikačama, udobnim modelima tenisica, ženstvenim sandalama...

No ako ne volite haljine, ništa manje trendi alternativa nisu ni lagane ljetne hlače, suknje ili vruće hlačice...

Efektni modni detalji poput veselih torbica, sunčanih naočala ili razigranog nakita svakom će outfitu dati posebnost, a tog se pravila drže i atraktivne zaljubljenice u modu sa zagrebačkih ulica.