SVI IH ŽELE

Vjerujte nam na riječ: Ovo će biti najpopularnije cipele u 2021. godini, a mi smo izdvojili nekoliko modela za svačiji džep

07.11.2020 u 08:03

Bionic
Reading

Mokasinke ili popularno zvane loaferice posljednjih godina su od omražene obuće postale omiljenim jesenskim odabirom žena diljem svijeta, a još ljetos bilo je jasno kako će ove cipele biti pobjednice sezone. Prema novim podacima Lysta, zaljubljenice u modu diljem svijeta provode vrijeme u intenzivnoj potražnji za ovom obućom, točnije njezinim glomaznim inačicama

Budući da su čizme s robusnim potplatom postale gotovo sveprisutne početkom ove godine, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo debeli potplat ugledati i na drugoj obući. Zbog toga nas nimalo nije iznenadilo kada smo na ulicama modnih metropola počeli viđati street style zvijezde u udobnim loafericama s potpisom renomiranih brendova.

Kada smo već počeli s luksuznim brendovima, u tom tonu ćemo i nastaviti. Uvjerljivo najdominantnije loaferice na gradskim ulicama proteklih tjedana bile su one s potpisom modne kuće Prada te su po svemu sudeći pokrenule lavinu.

Nakon što je talijanska modna kuća početkom godine lansirala klasične crne mokasinke ukrašene svojim dobro poznatim logotipom, privukavši pažnju influencerica i modnih ovisnica, uključujući Elsu Hosk, Pernille Teisbæk i brojne druge, potpuno je razumljivo bilo očekivati da će svoje inačice ovih ultraudobnih cipela predstaviti i drugi brendovi, kako dizajnerski, tako i oni high street.

Iz Proenza Schoulera dodali su svojim kožnim loafericama kontrastne šavove, a dr. Martens ostvario je suradnju s brendom Comme Des Garçons i predstavio retro verziju loaferica koja već ima impresivnu bazu obožavatelja na Instagramu.

Loaferice ili mokasinke posljednjih godina su od omražene obuće postale omiljenim jesenskim odabirom žena diljem svijeta. Osim elegantnim izgledom, mogu se pohvaliti iznimnom udobnošću, a još ljetos bilo je jasno kako će ove cipele biti pobjednice sezone. Prema novim podacima Lysta, zaljubljenice u modu diljem svijeta provode vrijeme u intenzivnoj potražnji za ovom obućom, točnije njezinim glomaznim inačicama.

Poput 'borbenih' combat čizama, glomazne verzije klasičnih loaferica ističu se debelim potplatom robusnog izgleda, a od srpnja potražnja za njima na Lystu se povećala za 10 posto.

Sada kada znate da će ove cipele biti must have u narednim mjesecima, vrijeme je za šoping! U nastavku teksta bacite oko na modele koje smo izdvojili za vas.