JESSICA BIEL:

'Vjerujemo u iskrenost i odanost'

12.07.2017 u 20:08

Bionic
Reading

Jessica Biel slikala se za Marie Claire i otvoreno progovorila o svom mužu Justinu Timberlakeu, te kako je biti majka

Kad su je zapitali što čini njen brak s 36-godišnjim Justinom Timeberlakeom uspješnim, Jessica Biel odgovorila je kako oboje vjeruju u iskrenost i odanost. Prekrasna 35-godišnja glumica na naslovnici je sljedećeg izdanja Marie Claire u kojem priča o svom odnosu s Justinom, te o obiteljskom životu.

'Imamo slične vrijednosti – vjerujemo u odanost, iskrenost. Volimo se zabavljati. Volimo dosta istih stvari. U poslu smo potpuno ozbiljni i pomalo smo sebični. To mi je normalno za sve moje kolege – koncentracija i ambicija. Kad nađete nekog tko dijeli iste vrijednosti, to je pun pogodak', rekla je Jessica Biel.

Jessica Biel i Justin Timberlake imaju dvogodišnjeg sina Silasa. Glumica se ne srami kako joj je majčinstvo potpuno promijenilo život.

'Mislite kako ste nesebični, no onda shvatite da baš i nije tako. Ti se mali ljudi pojave i traže stvarno puno, a raspored koji je već potpuno izvan kontrole tada postaje beznačajan i onda shvatite kako vam se život od sad nadalje vrti oko tog malog frajera', rekla je Jessica Biel.

Iako vrlo zauzeta majčinstvom, Jessica Biel svejedno je našla vremena za projekt koji ju je stvarno dojmio – seriju 'The Sinner'. U pitanju je psihološki triler koji se temelji na romanu Petre Hammesfahr.

Autor: YouTube