OD GLAVE DO PETE

Konačno odvažna: Slavna glumica briljirala stajlingom

16.03.2017 u 14:21

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Jessica Biel posvetila se odgoju sinčića Silasa i radi u restoranu koji je otvorila u Los Angelesu, a upravo na putu do posla paparazzi su je uslikali u jednoj od boljih modnih kombinacija

Otkako je postala mama i dobila sina s popularnim pjevačem Justinom Timberlakeom, Jessica Biel vodi mirniji stil života i uz obitelj se posvetila vođenju restorana Au Fudge.

Tijekom obavljanja svakodnevnih obaveza dobro raspoložena glumica smiješila se fotografima, a teško je ne primijetiti da se nešto više modno odvažila i klasičnu haljinu-košulju obogatila upečatljivim remenom.

Remen u zlatnoj boji koji izgleda poput listova podignuo je simpatičnu haljinu na gumbiće. U štiklama otvorenih prstiju te s predimenzioniranom srebrnom torbom, Jessica je poput prave dive ispred fotografa prošetala s velikim sunčanim naočalama te izgledala kao da snima kakav modni editorijal.

Možda je inspiraciju za zlatni remen dobila u mnogobrojnim pohvalama za stajling na nedavno održanim Oscarima. Zgodna je glumica naime nosila prelijepu dugu zlatnu haljinu s potpisom modne kuće Kaufman Franco te se pronašla na listama najbolje odjevenih žena koje su se prošetale oskarovskim crvenim tepihom ove godine.