PRVA DAMA FRANCUSKE

Vjerna svom stilu: Brigitte Macron spojila trendi sako sa suknjom riskantne duljine

02.07.2021 u 23:01

Bionic
Reading

Brigitte Macron, francuska prva dama redovito je na meti modnih kritičara koji joj često prigovaraju za njezine modne odabire

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona nikad nije marila zbog modnih kritika na njezin račun.

Često su joj u prošlosti prigovarali zbog pripijenih traperica, suknje i haljine iznad koljena, kožnih hlača...

Prva dama Francuske i na događanju pod nazivom Generation Equality Forum u Elizejskoj palači ostala dosljedna svojem prepoznatljivom modnom izrazu u kojem prevladavaju čiste linije, klasični krojevi i temeljne boje.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia

Tamnozeleni sako sa zlatnim gumbima Brigitte Macron vješto je sparila s suknjom iznad koljena u tamnoplavoj nijansi, bijelim T-shirtom i stiletticama.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu francuska prva dama izjavila kako je oduvijek voljela kraće suknje i to puno prije nego je postala supruga predsjednika Francuske.

'Ja nosim suknje do poviše koljena, a ne minice! Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, skrivale bismo ih u torbe kad smo išle van. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi 'Moj bože, izgledaš kao kakva stara baba'. Nikad ih više nisam nosila!', otkrila gospođa Macron koju još nismo imale prilike vidjeti u dugoj haljini.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Macron koja je 24 godine starija od svoga supruga doista jako dobro zna kako naizgled jednostavnom poslovnom looku dati notu originalnosti. Trendi sako s jastučićima ukrašen zlatnim gumbima i decentan nakit dali su ovoj minimalističkoj kombinaciji dobrodošao glam faktor. Très chic!

Inače, među uzvanicima na ovom se forumu pojavila i supruga Billa Gatesa, Melinda French. Kako je objavljeno u svibnju, par se razvodi nakon 27 godina braka u kojem su dobili troje djece, kćeri Jennifer i Phoebe te sina Roryja.