ANA RUCNER

U top formi: Naša proslavljena violončelistica privlačila poglede u efektnoj kreaciji domaće dizajnerice

02.07.2021 u 22:02

Bionic
Reading

Ana Rucner, hrvatska violončelistica svjetskog glasa, ljubiteljica je neobičnih modnih kombinacija koje ističu njezinu besprijekornu figuru

Zgodnu Zagrepčanku mnogi smatraju jednom od naših najatraktivnijih glazbenica, pa je spremno uskočila u efektnu kreaciju koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Ani je ovaj neobičan stajling koji potpisuje Hippy Garden iza kojeg stoji domaća dizajnerica Đurđica Vorkapić, stajao kao saliven.

Kombinaciju koja joj je odlično pristajala, violončelistica je upotpunila elegantnim salonkama i ležernom mladenačkom frizurom.

U nedavnom intervjuu za tportal, Ana je otkrila kako je usprkos globalnoj pandemiji bila kreativnija no ikada.

  • +2
Ana Rucner Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ana Rucner/Privatni album

'U ovoj pandemiji bila sam kreativnija nego posljednjih deset godina jer sam za to dobila toliko željeno slobodno vrijeme. U potpunosti sam se pronašla u glazbenom smislu, što ću uskoro podijeliti s publikom novim nosačem zvuka. U ovom izazovnom razdoblju prilično sam posložila i svoj privatni život i koliko god da je bilo teško, zahvalna sam na svemu i sretna', rekla je za tportal Ana.

Glazbenica iz braka s Vladom Kalemberom ima sina Dariana koji će na jesen krenuti u srednju školu.

'Svakim danom gledam ga kako izrasta u prekrasnog mladića i jako sam ponosna na njega. Vrlo često u njegovim reakcijama prepoznajem sebe u toj dobi i stoga mi je puno lakše nositi se s njegovim pubertetom. Nastojim biti autoritativan roditelj, ali i prijatelj, jer je u toj dobi vrlo važno puno razgovarati s djetetom i ugraditi mu osjećaj povjerenja', rekla je za tportal.