POJAM ELEGANCIJE

Vjerna svom stilu: Angelina Jolie privlačila poglede u klasičnoj kombinaciji boja

23.12.2019 u 22:31

Bionic
Reading

Iako je nekad privlačila poglede buntovnim modnim kombinacijama poput kratkih topića ili kožnih hlača, Angelina Jolie danas njeguje posve drukčiji stil prepun neutralnih boja i klasičnih krojeva

'Nisam bila popularna u srednjoj školi. Bila sam punkerica, nosila sam kožu, PVC materijale i mrežaste čarape. To su bila moja tri omiljena materijala tijekom mojeg odrastanja', otkrila je jednom prigodom lijepa glumica.

Angelina Jolie vremenom je svoju punk fazu zamijenila odabranim komadima s potpisom vrhunskih dizajnera te je najčešće možemo vidjeti u hlačama širih nogavica, ženstvenim košuljama, haljinama klasičnog stila, balonerima, kaputima...

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: ROMA / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Lijepa glumica ne odstupa od svoje modne formule kojoj je vjerna godinama bez obzira na trendove, pa je nikad npr. nećemo vidjeti u odjeći živih boja ili upečatljivih uzoraka, trendi glomaznim tenisicama, ili drugim aktualnim trendovima.

Slavna zvijezda se u još jednom klasičnom izdanju u kojem je mamila poglede, prošetala u društvu svojih kćeri Zahare i Shiloh.

LOOK BEZ GREŠKE

Angelina Jolie izgleda prelijepo u vječitom ljetnom klasiku koji pristaje svima

Pogledaj galeriju

Za tu je prigodu, 44-godišnja Angelina iskombinirala bijelu košulju s crnom jaknom krojenoj poput pelerine s pencil suknjom i klasičnim stiletticama u nude nijansi. Moćna torba od crne kože i avijatorice lijepo su zaokružile ovo modno izdanje jedne od najljepših žena u Hollywoodu.

Iza Angeline je mučni proces razvoda, a kako se pisalo, glumica mu još nije oprostila jer smatra kako je Brad Pitt okrenuo život njihovo šestero djece naglavačke.

Ipak, radi djece dogovorili su se kako će skupa provesti božićne blagdane kao obitelj, kao i prošle godine.