PUNI BATERIJE

Rita Ora u izazovnom kupaćem kostimu kakav se ne viđa svaki dan raspametila obožavatelje

23.12.2019 u 17:39

Bionic
Reading

Rita Ora, britanska glazbenica rođena na Kosovu, često voli razveseliti svoje obožavatelje golišavim kombinacijama

Ljepotica poznata i po svojim hitovima poput 'Anywhere', 'Let You Love Me, 'Anywhere' ili 'Your Song' ovih se dana odmara na luksuznoj jahti u društvu svoje obitelji u blizini poznatog ljetovališta St. Bartsa.

  • +3
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Na radost svojih fanova Rita je ponovno priredila pravu reviju oskudnih kupaćih kostima u kojima je naglasila svoje draži.

Poznatoj pop zvijezdi itekako paše odmor jer se ove godine itekako naradila: osim što je održala svjetsku turneju, snimala je i film 'Oliver Twist', stoga i ne čudi što je božićne blagdane odlučila napraviti zasluženi predah i napuniti baterije.

Rita (29) je zaludjela je brojne obožavatelje u jednodijelnom kupaćem kostimu od svjetlucave tkaknine koji malo koga može ostaviti ravnodušnim, a ovaj izazovni look zaokružila je mokrom kosom i velikim sunčanim naočalima.

Slavna glazbenica na svojem se Instagram profilu pohvalila još jednim izazovnim kupaćim kostimom koji je u prvi plan naglasio njena obline: plavom bikiniju bez naramenica.

'Wow, kako si lijepa', 'Predivna', 'Ljepotica', samo su se redali komplimenti na račun zgodne pjevačice koja je u jednom ranijem intervjuu istaknula kako joj je trebalo dugo vremena prihvatiti svoje obline jer nije klasična mršavica.

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Inače, kako se pisalo, lijepa Kosovarka se u posljednje vrijeme ne odvaja od 23-godišnjeg glumca i manekena Raffertyja Lawa, sina poznatog glumačkog para Sadie Frost i Judea Lawa, a par se upoznao na snimanju remakea 'Olivera Twista'.