SUPER SMOOTHIE

Vitaminska bomba za najzdraviji početak dana

04.03.2016 u 15:35

Bionic
Reading

Jeste li ponekad poželjeli svoje obroke učiniti bogatijima kako bi vam mogli biti gorivo za ostatak dana?

Super Smoothie iz Dietpharma bogati je i ukusni dodatak prehrani koji sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te vlakna s dodatkom dehidriranih sokova iz raznog voća koji su potrebni organizmu. Ovaj dodatak prehrani s vitaminima i mineralima dolazi u pakiranju od 18 vrećica, odličnog je okusa, pogodan je za dijabetičare, ne sadrži gluten, laktozu i umjetna bojila, može se pripremati s bilo kojom vrstom mlijeka (kravlje, sojino, rižino), sadrži vitamine B12 i magnezij koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije te vitamin C i cink koji pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Upravo iz tih razloga Super Smoothie je dobio svoje novo ruho u suradnji sa hrvatskom food blogericom Sandrom Rončević, vlasnicom bloga oslanomislatkom.wordpress.com.

Sandra voli Super Smoothie u klasičnom izdanju kao dodatak prehrani razmućen u mlijeku u obliku napitak, ali i kao super bogati doručak.

'Jako volim voće, ali volim i kad imam pri ruci nešto poput ovog novog dodataka prehrani jer je ponekad brzi način života i nedostatak vremena glavni faktor što ne unosim dovoljno voće u organizam. '

Sandrin recept  za Super Smoothie vitaminsku bombu

Potrebni sastojci

1 vrećica Super Smoothie praha
1 banana
3-4 velike žlice grčkog jogurta
100 ml mlijeka (po želji kravlje, sojino, bademovo, rižino)
1 žlica meda
1 mala žličica cimeta
1 šaka smrznutog bobičastog voća

dodatno: muesli po želji, kiwi narezan na ploške, žličica peludi, žličica chia sjemenki

Postupak

U blender stavite narezanu bananu, jogurt, cimet, smrznute borovnice, med, 1 vrećicu Super Smoothie praha, zalijte mlijekom i dobro izblendajte.

Poslužite u široj zdjelici, uz muesli i voće (kiwi, bananu) posipano žličicom peludi i chia sjemenkama.

Ostale recepte za Super Smoothie možete pronaći na super.dietpharm.hr.