brinete su in

Više nije plavuša: Ella Dvornik iznenadila drastičnom promjenom izgleda

12.01.2023 u 21:22

Bionic
Reading

Mnogi se dolaskom nove godine odlučuju za promjenu frizure, a nov i osvježen izgled poželjela je i Ella Dvornik. Nakon ekstenzija i izblajhane kose, Ella se odlučila za potpunu promjenu imidža, a novom frizurom pohvalila se na svom Instagram profilu

Nova godina, nova frizura, reći će mnogi, a s time se slaže i Ella Dvornik. Sa suprugom Charlesom Pearcom ima dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren, a na društvenim mrežama redovito dijeli crtice iz svakodnevice. Svaka objava naše poznate influencerice na društvenim mrežama privlači pažnju njezinih obožavatelja i pratitelja kojih na Instagramu broji više od 540 tisuća, a ovog puta nikome nije mogla promaknuti njezina beauty transformacija.

'Nova godina traži novu boju. Sve sam tamnija. Malo odmaram od klasičnih ekstenzija, ali ponekad poželim dužu kosu. Tu me spašavaju ekstenzije na češljiće koje lako stavljam i skidam, a dužinu i volumen dobijem za 10min, umjesto par sati ugradnje, tak da win win. Kak vam se čini brineta ja?,' napisala je Ella u svom stilu.

Na početku videa koji je objavila na profilu pokazala je prijašnje stanje kose, a na kraju se pojavila s velikom promjenom. Tako je u objavljenom videu pokazala kako se od plavuše s ravno šišanom kosom do ramena transformirala zanosnu brinetu duge kose ukrašene bujnim valovima.

Kasnije je pratitelje i obožavatelje na Instagram Storyju pitala koja joj boja bolja pristaje; smeđa, crvena ili plava. U pitanju je dodala kako je već svima poznat redoslijed njezinih boja: smeđe – crveno – plavo.

Čini se kako se i Elli dopao najnoviji trend po pitanju boje kose. Naime, upravo je nijansa Hot Chocolate Brunette nedavno proglašena najprirodnijim trendom za kojim će se pomamiti sve brinete, ali i plavuše. Hot Chocolate Brunette, odnosno vruća čokoladna brineta. je tamna, bogata smeđa s toplim tonovima i dimenzijama, a dokazuje da smeđa nikad nije bila zavodljivija.

ŠUŠUR U CENTRU

Na zagrebačkoj špici, prepunoj poznatih lica, sve poglede ukrala je Ella Dvornik u vrućim hlačicama

Pogledaj galeriju