Zimsko putovanje

Vikendi nikad nisu bili funtastičniji: Nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj!

06.02.2023 u 12:37

Bionic
Reading

Provedite obiteljske trenutke za pamćenje uz najbolju animaciju na Jadranu - Zimske funtastične vikende u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik i Falkensteiner Premium Campingu Zadar

Blagdani su iza nas, ali to ne znači da je zabava gotova! Obožavani funtastični vikendi vraćaju se u punom sjaju! Pregršt zabave i smijeha, igre, predstave, učenje i animacija – Zimski funtastični vikendi u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik i jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, postali su legendarni za klince i klinceze!

Od Kockastog vikenda s izložbom i natjecanjem s figurama od kockica do Falky Family vikenda koji će obožavati svi članovi obitelji, i veliki i mali – ova zima je rezervirana za fantastičnu obiteljsku zabavu!

Kockice koje pobuđuju maštu

Dobro znamo koliko djeca obožavaju kockice! Omiljeni Kockasti vikendi na rasporedu su od 24. do 26. veljače. Zabava kreće u petak kreativnom tematskom radionicom, a onda stiže prava atrakcija - Lego konstruirani lik koji će predstaviti izložbu kockica!

Lego će imati i ulogu voditelja uzbudljivog mini dječjeg natjecanja nakon kojeg slijedi odmor uz film i kokice. Večer je rezervirana za druženje s Falkyjem i Dječju zabavu. U nedjelju je u planu obiteljsko natjecanje u gradnji Lego kockica i druženje i fotografiranje s Falkyjem i Legom. Na kraju slijedi dodjela diploma i nagrada, a potom ručak s Falkyjem za savršen kraj savršenog vikenda!

Za nezaboravne obiteljske trenutke

Falky Family vikendi očekuju vas od 20. do 29. siječnja i 17. do 19. veljače. Vrhunski tim animatora priprema ludu zabavu, a posebnost ovog nezaboravnog iskustva su raznovrstan zabavni i edukativni program i interaktivna predstava za djecu. Obiteljska olimpijada, zajedničko gledanja crtića, kreativne radionice, igre izazova, filmovi uz kokice, druženja s Falkyjem, dječje zabave, mnoštvo drugih iznenađenje – što reći, ovo morate isprobati!

Pogodnosti za još opušteniji odmor

Osim zabave, jedinstvenih aktivnosti i dječjih osmjeha, roditelje će zasigurno razveseliti i besplatan boravak za djecu do 12 godina i osigurana skrb u Falky Landu (u različitim dobnim skupinama) sa sjajnom animacijom. Za dodatnu dozu opuštanja tu je i 20% popusta na sve spa tretmane, a onima koji su željni aktivnosti na otvorenom i istraživanja prekrasnog zadarskog kraja na raspolaganju su besplatni hotelski bicikli.

Izvor: Društvene mreže