udružene snage

Vikend za pamćenje

17.10.2019 u 13:05

Bionic
Reading

Prošli vikend protekao je u znaku nautike, ali i luksuznog turzima

Barcolana već 51. godinu zaredom u Trst dovodi ponajbolje svjetske jedriličare, kao i zaljubljenike u ovaj talijanski grad i vrhunski sport. I ove godine smo svjedočili kako izgleda kada se spoje dva svima nam poznata brenda Kempinski i Barcolana. Hotel Kempinski Portorož i MK Group i ove godine glavni su sponzori rally susreta Go to Barcolana, a njezin ambasador jedan je od najuspješnijih slovenskih jedriličara Vasilij Žbogar.

Društveno odgovorno poslovanje i projektima koji donose pozitivne efekte neki su od glavnih ciljeva cijele grupacije. Kempinski i MK Group projekt Go to Barcolana iz Slovenije nesumnjivo je jedan od njih. Slovenska rally regata Go to Barcolana iz Slovenije stječe priznanja iz godine u godinu, kao jedan od najvažnijih događaja tradicionalnog jedriličarskog vikenda.

Kai Behrens, generalni direktor Hotela Kempinski Palace Portorož, izjavio je da je “Barcolana 51” jedna od najprestižnijih u svijetu kada je riječ o jedrenju i dodao da je ponosan što je Hotel Kempinski Palace Portorož drugu godinu zaredom dio ove prestižne manifestacije: “Jedriličarska regata Go to Barcolana od strane Kempinski i MK Group zaslužuje maksimalnu podršku jer doprinosi ne samo promociji slovenskog  jedrenja i sporta, već i razvoju slovenskog  turizma i Portoroža kao jedinstvene turističke destinacije”.

Koliko je važna podrška MK Group lokalnoj zajednici i samom Portorožu, objasnio je Igor Novel, direktor turističke zajednice Portorož: „Hotel Kempinski Palace Portorož, u vlasništvu MK Group, član je turističke zajednice Portoroža i aktivno surađuje u razvojnim projektima destinacije. Podržavamo odluku MK Group da bude sponzor jedriličarske regate „Go to Barcolana“ jer je podrška jedriličarskom turizmu, kao dijelu razvoja sportskog i luksuznog turizma jedna od glavnih točaka naše strategije razvoja“, rekao je Novel.