MALI SAVJETI

[VIDEO] Jessica Alba pokazala je kako nanosi kozmetiku u samo pet minuta

07.09.2020 u 18:58

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica tvrtke Honest Beauty, Jessica Alba, podijelila je neke kozmetičke trikove i savjete

Ako niste već čuli, Jessica Alba ima svoj kanal na YouTubeu. Glumica se posvetila društvenim mrežama tijekom izolacije zbog koronavirusa.

Od kad ima svoj kanal na YouTubeu, Jessica Alba stalno radi nove snimke o modi, hrani i kozmetici. U jednoj od nedavnih snimki osnivačica tvrtke Honest Beauty pokazala je svoju brzu kozmetičku rutinu koja traje manje od pet minuta.

Jessica Alba surađivala je s Sofijom Vlahos i snimila kako stavlja primer, bazu, puder i zatim se konturira. Glumica je pokazala da nije nekakva diva koju drugi ljudi moraju šminkati, već da se bez problema snalazi pred zrcalom.

Jessica Alba i Sofia Vlahos počele su sa sređivanjem obrva, zatim su stavile primer i kremu u boji. Glumica je koristila Everything Primer Matte vlastitog brenda i Clean Corrective With Vitamin C Tinted Moisturizer SPF 30 tvrtke CCC.

Jessica Alba smatra da je zaštita od UV zračenja vrlo korisna za njegu lica. Glumica je za konturiranje koristila Everything Cream Foundation Compact i Luminizing Glow Powder.

Glumica je četkicom i spužvicom izjednačila prijelaze između raznih nijansi kozmetičkih proizvoda i postigla savršen izgled. Sve to u samo pet minuta.

Pogledajte!

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube