LJUBITELJICA MINIMALIZMA

Velike torbe njezina su modna slabost: Angelina Jolie pohvalila se novim skupocjenim modelom

24.02.2024 u 13:56

Bionic
Reading

Dovoljno velike da u njih stanu sve sitnice, velike torbe ponovno slove za najpoželjine, a u svijetu slavnih njihovom najvećom obožavateljicom pokazala se Angelina Jolie

Poznatu oskarovku, humanitarku, a po novom i vlasnicu modnog brenda, rijetko kad se može ugledati u komadima intenzivnih boja ili upečatljivih uzoraka. Njezine odjevne kombinacije osvajaju minimalizmom i elegancijom, a njezina omiljena boja nesumnjivo je crna.

Nakon što je ovih dana na ulicama New Yorka debitirala s novim imidžem u znaku značajno plavije kose, Jolie se ovoga puta pohvalila novom omiljenom torbom.

Maxi torbe ponovno su 'in' na modnoj sceni, a 48- godišnja Jolie na njih je posebno slaba, točnije velike torbe tote s potpisom renomiranih dizajnerskih brendova.

U njezinoj impresivnoj kolekciji u ormaru nalaze se modeli poput torbe brenda Celine iz 2010. godine i ere dizajnerice Phoebe Philo na čelu ove francuske kuće, a tu je i skupocjeni model torbe tote brenda Salvatore Ferragamo.

Osim vintage primjeraka, pažnju Jolie osvojili su i neki noviji modeli, poput torbe Icare s potpisom francuske kuće Saint Laurent.

Prošivene kože i s prepoznatljivim logom brenda postala je omiljenim odabirom Jolie, kao i brojnih poznatih Hrvatica, a sada joj je pronašla idealnu zamjenu.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vjerna modnom minimalizmu, na ulicama New Yorka privukla je pozornost novim elegantnim stajlingom kojim je dominirao sivi baloner sa šal ovratnikom i nova prošivena torba - dovoljno prostrana za sve sitnice.

Riječ je o modelu torbe Toujours s potpisom francuskog Diora koji je svoju premijeru imao u prošlogodišnjoj kolekciji brenda za sezonu proljeće/ljeto.

Baš kao i torba Icare s potpisom Saint Laurenta, Diorov model odlikuje se ležernim i praktičnim dizajnom, a crna verzija verzija za kakvu se odlučila Jolie izrađena je od teleće kože i u prodaji se nalazi po cijeni od 4200 eura.