LJUBITELJICA KLASIKE

U crnom od glave do pete: Angelina Jolie ne odvaja se od skupocjene torbice od 17 tisuća kuna

19.02.2019 u 13:05

Bionic
Reading

Glumica Angelina Jolie u 90-ima je bila velika buntovnica i nije izlazila iz kratkih topića i kožnatih hlača, a godine nošenja crne odjeće ostavile su traga jer se i danas najbolje osjeća u komadima u toj (ne)boji

Angelina svaki slobodni trenutak koristi za druženje sa svojom djecom pa je tako uživala u šetnji s 10-godišnjom kćerkicom Vivianne koju je dobila u braku s Bradom Pittom.

  • +12
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica i velika humanitarka koja je nedavno u Bangladešu posjetila najveći izbjeglički kamp na svijetu smješten blizu granice s Mjanmarom, gdje se nalazi oko 730 tisuća pripadnika naroda Rohindža, nije skidala osmijeh s lica dok je s Vivianne išla u kupnju.

  • +8
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ni ovoga puta, 43-godišnja holivudska zvijezda nije odustala od svog bezvremenskog stila koji uključuje kombinacije u njezinim omiljenim neutralnim bojama poput sive, bijele, bež i naravno, omiljene joj crne.

Jolie je izgedala elegantno u minimalističkom stajlingu koji je uključivao ključne komade u crnoj. Hlače cigareta kroja uparila je s topom sa zanimljivim detaljem od čipke i dugim kardiganom. Ovaj all black outfit zaokružila je crnim balerinkama, trendi naočalima retro stila s metalnim okvirima i moćnom torbom koja je bila kruna ovog profinjenog dnevnog looka.

  • +18
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o torbi poznate talijanske modne kuće Salvatore Ferragamo, također u crnoj boji, čija je cijena vrtoglavih 17 tisuća kuna.

Lijepa glumica kosu je podignula u ležerni visoki rep dokazavši kako s pravom nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta.

Simpatična Angelinina kćerkica bila je odjevena baš poput svake svoje vršnjakinje u traperice, crnu majicu i udobne uggsice.

Brad Pitt koji s Angelinom ima šestero djece, bio je u braku s Jennifer Aniston od 2000. do 2005. S fatalnom Jolie ljubav je planula na setu filma Gospodin i gospođa Smith 2005.

Glumci su u rujnu 2016. objavili da se rastaju, nakon dvije godine braka i 11 godina provedenih zajedno, a do 1.12. prošle godine trajao je mučan proces oko skrbništva nad djecom.

'Dogovor o skrbništvu djece ja zaključen prije dva tjedna, i potpisale su ga obje strane i sudac', rekla je tada odvjetnica Angeline Jolie, Samantha Bley DeJean.