PRIJATELJI OTKRILI:

'Vedran nikad nije bio tako lud od ljubavi'

05.09.2012 u 10:31

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić zajedno su proveli tjedan dana u ruskoj prijestolnici, a prošli ponedjeljak vratili su se zaljubljeniji nego ikad prije

Da se između hrvatskog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke i mlađahne pjevačice Franke Batelić razvila prava ljubav, više nije upitno. Jedno bez drugog više ne mogu, pa njihovoj ljubavi danas ni kilometri nisu prijetnja, piše Story.

Tako je u prošli ponedjeljak na izravnom letu iz Moskve jedan od putnika bio upravo 26-godišnji nogometaš, koji se tog dana odazvao pozivu novog izbornika hrvatske nacionalne vrste Igora Štimca te u Zagreb doputovao zbog okupljanja reprezentacije u zagrebačkom hotelu As.

U zagrebačkoj zračnoj luci Pleso pojavio se dobro raspoložen. Odjeven u bermude i majicu te pogleda skrivenog iza crnih naočala, Vedran je, čekajući kovčege na carini, sve vrijeme mirno sjedio uz Franku, djevojku koja mu je prije dva mjeseca osvojila srce.

Malu je obljetnicu par, kako doznaje Story, intimno i romantično proslavio u Moskvi u kojoj je proveo tjedan dana s Frankom, a o svojim su avanturama prijatelje izvještavali putem Facebooka.

'Vedran mi je priznao da je jako zaljubljen, da nikad dosad nije bio toliko lud od ljubavi', za Story je priznao bliski Vedranov prijatelj koji je i otkrio da je prije desetak dana Vedran svoju djevojku pozvao u Moskvu, a da je ona s veseljem prihvatila poziv.

Ljubav između Franke i Čarlija planula je početkom lipnja te se gotovo cijelo ljeto nisu razdvajali jedno od drugoga, obilazili su mnoga mjesta na Jadranu, a navodno su i obavili upoznavanje s roditeljima. Unatoč tome što su njihove zajedničke fotografije punile medijske stupce, Franka i Čarli svoju ljubav čuvaju samo za sebe te sve detalje skrivaju od očiju javnosti.