KRALJICA RECIKLAŽE

Već viđeni stajling Kate Middleton začinila trendi torbicom koju priželjkuju brojne trendseterice

06.03.2019 u 18:10

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton stigli su u srijedu u Blackpool, gdje ih očekuju brojne kraljevske dužnosti i upoznavanje s gradom. Prema običaju, kraljevski par je dočekan na ulicama grada okružen oduševljenim građanima, a lijepa vojvotkinja od Cambridgea s nekima od njih se rukovala i upoznala, plijenivši svo vrijeme pažnju u već viđenim odjevnim komadima

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton dočekani su s veseljem na ulicama Blackpoola, nakon čega ih očekuje odlazak na okrugli stol u Blackpool Toweru, gdje će biti upoznati s poviješću grada, njegovim izazovima i naporima ulaganja i obnove koji su u tijeku.

Dok se princ Harry odlučio za tamnoplave hlače i sako u kombinaciji s plavom košuljom, crnom vestom i smeđim cipelama, lijepa vojvotkinja od Cambridgea iz ormara je izvukla već viđene komade odjeće i time još jednom dokazala da je kraljica reciklaže.

Iako joj pozamašni kraljevski budžet omogućava da za svako pojavljivanje u javnosti kupi u potpunosti novi stajling, Kate je nebrojeno puta dokazala da je poprilično racionalna kada je u pitanju kupovina odjeće. Za razliku od svoje šogorice Meghan Markle, koja je u svega sedam mjeseci od zaruka za princa Harryja na odjeću potrošila 6,3 milijuna kuna, Kate rado iznova nosi sve svoje haljine, kapute i modne dodatke.

  • +27
Kate Middleton i princ Harry u posjeti Blackpoolu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za službeni put u Blackpool, Kate je odjenula zeleni strukirani kaput s potpisom brenda Sportmax (6,200 kn), a isti kaput nosila je i 2017., kao i godinu dana ranije, dok je u njemu prvi put viđena na tradicinalnoj šetnji kraljevske obitelji na božićno jutro 2015. godine.

Cjelokupan stajling vojvotkinja od Cambridgea je uskladila sa kožnim rukavicama, visokim crnim Ralph Lauren čizmama na petu, crnim šalom i zelenom kovčeg-torbicom u kombinaciji glatke i brušene kože. Trendi torbica s potpisom brenda Manu Atelier, čija cijena iznosi oko 3,600 kuna, na vrhu je liste želja brojnih trendseterica koje vole uložiti novac u kvalitetnu dizajnersku torbu.

Istanbulski brend iza kojeg stoje sestre Manastir jedan je od rijetkih brendova koji je u svega pet godina postojanja dosegao svjetsku popularnost, a danas torbice s potpisom ovog turskog brenda priželjkuju brojne vodeće trendseterice.

Sve spomenute odjevne komade, izuzev lepršave Michael Kors haljine cvjetnog uzorka, lijepa vojvotkinja je već ranije nosila tijekom pojavljivanja u javnosti, a s trendi torbicom viđena je tijekom posjeta Škotskoj koncem siječnja.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.