PRAVI MUŠKARAC

Kate Middleton otkrila koji je omiljen sport njezinu sinu Georgeu

05.03.2019 u 16:07

Bionic
Reading

Ljubav prema sportu svojoj je djeci vojvotkinja Kate Middleton usadila još od malih nogu. Ne čudi onda da su njezini nestašni mališani već odabrali svoje omiljene kategorije, a posebno sin George koji je, kako kaže, prirodni talent

Prošloga tjedna kraljevski par Kate Middleton i princ William posjetili su Sjevernu Irsku, a bila je to prilika da 37-godišnja vojvotkinja pokaže svoje sportske sposobnosti.

Tijekom jednog od angažmana čak je zaigrala nogomet s mlađim uzrastima, a tada je otkrila i jedan zanimljiv detalj o svom najstarijem sinu, princu Georgeu.

Našalila se kako sama nije baš vješta u nogometu te otkrila da joj njezin petogodišnjak to često zna naglasiti tijekom zajedničke igre. 'Trebala bih sada pokupiti neke trikove i pokazati ih Georgeu', rekla je Kate okupljenoj dječici, a onda kazala da joj njezin stariji sin bez problema kaže da je u nogometu iznimno loša.

Navodno maleni kraljevski nasljednik obožava ovaj sport, a tu je ljubav prema svemu sudeći naslijedio od oca Williama i strica Harryja, koji su strastveni nogometni navijači.

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od Georgea, njegova mlađa sestra Charlotte obožava ples. No, njih dvoje uživaju u zajedničkim aktivnostima na otvorenom, pa se često dogodi i da skupa zaigraju nogomet.