ASTRO PROFILI

Ovo su četiri najdomoljubnija horoskopska znaka

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 21.10.2018 07:45
 • Objavljeno 21.10.2018 u 07:45
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Neki su znakovi vezani za domovinu i rodni kraj više od drugih, a u tu skupinu ponajviše spadaju zemljani i vodeni znakovi. S druge strane, pripadnici zračnih znakova nisu toliko vezani za mjesto rođenja. Za sebe vole misliti da su stanovnici svijeta pa je kod njih domoljublje i snažan osjećaj pripadnosti jednom narodu nešto manje izražen. Na temelju toga sastavili smo top-listu najdomoljubnijih horoskopskih znakova

Rak

Vodeni Rak zauzima prvo mjesto ove ljestvice. Ljudi rođeni u ovom znaku toliko su vezani za dom, obitelj i zemlju u kojoj su rođeni da se često identificiraju isključivo po tom kriteriju. Smatraju sunarodnjake svojom braćom i sestrama. Ako su iz nekog razloga prisiljeni živjeti u drugoj državi, nikada se neće prestati nadati da će se jednog dana vratiti u svoju voljenu domovinu i tamo provesti starost.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Vezani su pupčanom vrpcom za zemlju i krajolik u kojima su rođeni. Tradicionalni su i čvrsto se drže onoga što poznaju. Iznimno vole i poštuju svoju rodnu grudu i sunarodnjake. Ponos na svoj zavičaj pokazuju konkretnim djelima kojima nastoje doprinijeti poboljšanju kvalitete života u voljenoj zemlji. Među njima ima mnogo poduzetnika, građevinaca i poljoprivrednika koji porezima hrane državni aparat.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovan

Vole svoju domovinu javno i glasno. Prvi su u redu kada treba objesiti zastavu ili istaknuti grb, kao i prijaviti se u vojsku kao dobrovoljac. Redovito pohađaju narodne manifestacije i u prvim redovima izvikuju domoljubne parole. Iskreno su privrženi svom zavičaju i spremni su se krvnički posvađati s nekim tko na bilo kakav način pokušava ocrniti ili kritizirati njihovu domovinu.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Podržavaju svoju državu i narod u svakom slučaju. Netolerantni su prema strancima i zaziru od multikulturalizma. Redovito izlaze na izbore u nadi da će odabrati političare koji će raditi za državni boljitak. Ne vole simbole pa se na njihovoj kući rijetko vijori barjak, no svaki će državni praznik obilježiti na dostojanstven način i s puno ponosa.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Domoljublje je jače naglašeno još kod Škorpiona i Lavova, a najmanje domoljublja pokazuju Vodenjaci, idealisti koji ljude ne dijele po nacionalnosti, Strijelci, kozmopoliti zaljubljen u tuđe kulture, Ribe koje podjednako vole cijeli svijet i Djevice koje pod domoljubljem podrazumijevaju spremnost na ratovanje, što nije dobro za zdravlje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!