NIKEL KOKOSOV MASLAC S MRKVOM

Uživajte na snijegu, ali zaštitite svoju kožu

13.01.2011 u 12:18

Bionic
Reading

Nikel kokosov maslac s mrkvom je 100% prirodan balzam bez konzervansa, bogat prirodnim uljima i vitaminima, štiti i njeguje i najosjetljiviju kožu i idealna je svakodnevna njega za zaštitu od sunca cijele obitelji

Kokosov maslac s mrkvom je 100% prirodan i bez konzervansa balzam, bogat prirodnim uljima i vitaminima, štiti i njeguje i najosjetljiviju kožu. Djeluje pomlađujuće, regenerativno, umirujuće. Na prirodan način štiti kožu od štetnih UV zraka, ubrzava tamnjenje i produljuje brončanu preplanulost.

Svojim visoko kvalitetnim sastojcima (badem, kakao maslac, kokosov maslac, maslina, sezam, suncokret, beta-karoten, vitamin E) štiti za vrijeme sunčanja, nakon sunčanja za opuštanje i umirenje kože, čuva kožu od prijevremenog starenja, umiruje kožu.

100% prirodan i bez konzervansa, idealna je svakodnevna njega za cijelu obitelj tijekom cijele godine. Pogodan je za sve tipove kože.

PRIMJENA: Nanesite balzam prije sunčanja, za vrijeme i poslije sunčanja. Možete ga koristiti tijekom cijele godine za relaksaciju kože, za lice i tijelo.

REZULTAT: Osvježena, zaštićena, umirena, meka i blistava koža.

Savjet za zdravlje i ljepotu: Regenerativni balzam za cijelu obitelj, odrasle i djecu!