Ljeto u gradu

Uz ritmove sambe predstavljeni noviteti iz Havaianasa

21.06.2017 u 16:37

  • +34

Havaianas

Izvor: Promo fotografije / Autor: Havaianas

Bionic
Reading

Jučer je na terasi A most unusual gardena predstavljena najnovija neodoljiva ljetna kolekcija svjetski poznatog branda Havaianas. Kroz ugodno druženje s vodećim modnim bloggerima, novinarima i urednicima uz ritmove sambe, raznolika kolekcija prizvala je dugo, toplo i rasplesano ljeto koje nestrpljivo iščekujemo

Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života.

Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama stavit će osmijeh na mnoga stopala.

Havaianas Slim Cool - neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru.

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala „You Riviera“ koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kožne savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

Uz maštovitu i šarenu kolekciju branda Havaianas dugo, rasplesano ljeto može početi!

Više informacija o proizvodima i cijenama na: http://www.havaianas.com