DAJE ŽIVOST

Uz ovaj mali trik uvijek ćete izgledati odmornije i svježije

19.04.2017 u 06:44

Bionic
Reading

Kako najbolje postići svjež i odmoran izgled lica, a da izbjegnete tešku šminku? Odgovor leži u malo ružičastog rumenila koje koži daje živost te se može iskoristiti i kao sjenilo za oči, a uz ovaj mali trik i vaš će ruž na usnama duže trajati

Ružičasto rumenilo odlično je za postizanje prirodnog izgleda koji je još uvijek na snazi kada su make up trendovi u pitanju, no istodobno može djelovati transformirajuće - izmorenoj i blijedoj zimskoj koži lica u sekundi daje svjež i zdrav izgled.

S obzirom na to da je proljeće oko nas i pastelne boje su in svake sezone, ružičasto rumenilo idealno se sljubljuje sa šarenim te lepršavim odjevnim komadima bez kojih ovo godišnje doba ne može proći.

Ružičasta je sama po sebi mladenačka boja, stoga nanesete li malo ružičastog rumenila na jagodične kosti, dobit ćete izgled prirodno zarumenjenog lica te će vaša koža djelovati mladoliko i odmorno.

Ružičastim rumenilom naglasit ćete i prirodne crte lica, kao što biste to inače učinili konturiranjem uz pomoć bronzera ili smeđih nijansi rumenila, no uz pomoć ružičaste nijanse vaše će lice dobiti više živosti.

Prenamjena kozmetičkih proizvoda nije zabranjena, a mnoge make up blogerice često koriste šminku za oči kako bi našminkale usta i obrnuto. Ružičasto rumenilo možete iskoristiti i kao sjenilo za oči. Nanesite prstom malo rumenila na kapke i dobit ćete instant chic look, gotov u svega nekoliko sekundi.

Uz malo ružičastog rumenila možete postići i efekt punijih usana, a vaš će ruž ostati postojan do sitnih jutarnjih sati.

Savršeno pune crvene usne Autor: YouTube