LEGENDARNI SUPERMODEL

Uvijek lijepa: Cindy Crawford izgleda sjajno i kad je u casual izdanju

03.06.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Slavna brineta koja je nedavno proslavila 22 godine braka s poduzetnikom Randeom Gerberom, čak ni kad se pretjerano ne trudi izgleda kao da se upravo prošetala modnom pistom

Kad nije na crvenom tepihu, ova slavna brineta koja je tijekom 80-ih i 90-ih vladala modnim pistama, najbolje se osjeća u udobnim kombinacijama poput traperica ili tenisica.

Prelijepa Cindy i u 50-ima osvaja bezvremenskom ljepotom i fantastičnom figurom pa su je fotografi ulovili u još jednom stajlingu bez greške u kojem je izgledala sjajno.

  • +7
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: BENS / SPOT / BACKGRID/ Backgrid USA

Atraktivna 54-godišnja Amerikanka uputila se do restorana Cafe Habana u Malibuu koji vodi njezin suprug, u savršenom proljetnom outfitu.

Spretno je iskombinirala bluzu tri-četvrt rukava etno uzorka u tonovima crvene, sive i bijele s trapericama klasičnog kroja koje joj odlično pristaju.

Ove sezone je upravo naglasak na modelima potpuno suprotnim od skinny traperica. Dakle, riječ je o trapericama nadahnutima stilom 90-ih s ravnim, širim nogavica koje se mogu i podvrnuti ovisno o obući, a tijekom ljeta su najpoželjniji svijetli tonovi denima.

Ako niste ljubiteljica haljina, u mjesecima koji su pred nama možete iskombinirati npr. suknje ili traperice kao Cindy s trendi lepršavim topovima boho stila kakvi su preplavili trgovine.

  • +47
Bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Inače, Cindy i Rande prije nekoliko su dana proslavili važan datum: 22. godišnjicu braka, a legendarna manekenka je na Instagram postavila fotografiju na kojoj poziraju sretni i zaljubljeni na Bahamima.

'Hvala ti što zajedno sa mnom ideš kroz ovu ludu stvar koja se zove život - ne mogu zamisliti da to radim s bilo kim drugim. Za još puno godina', dirljivom je porukom Cindy čestitala svom suprugu.