PRAVA INSPIRACIJA

Da stil nema apsolutno nikakve veze s godinama, svakim svojim outfitom potvrđuje i prava ikona stila, 50-i-nešto godišnja influncerica

03.06.2020 u 13:45

Bionic
Reading

Uvijek sjajno odjevena Grece Ghanem, 50-i-nešto godišnja Instagram influencerica i modna blogerica s narastajućom vojskom vjernih obožavatelja, ne prestaje izazivati divljenje svojim fantastičnim kombinacijama

Vremena su se itekako promijenila pa Instagram više nije mjesto na kojem ponosno vladaju 20-godišnje modne blogerice ili mlađahne beauty vloggerice.

Svoju vjernu 'sljedbu' imaju i dame koje s ponosom nose srebro u kosi te koje vedrim bojama i inspirirajućim kombinacijama prkose godinama.

Bez obzira na trendove, modni znalci se slažu kako smisao za stil nema nikakve veze s godinama, a definitivno to svakim svojim outfitom potvrđuje i prava ikona stila, 50-i-nešto godišnja Grece Ghanem čijem se fantastičnom modnom stilu ne dive samo njezine vršnjakinje.

Ova sjedokosa fashionistica modu ima u malom prstu, a svaki je njezin outfit praznik za oči te nas uči kako se stil izgrađuje godinama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

All natural 🍊

Objavu dijeli Grece Ghanem (@greceghanem)

Tko kaže da ako više nismo u svojim dvadesetima da ne smijemo nositi neonske boje ili top s prozirnim rukavima?

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Give me freedom 🕊

Objavu dijeli Grece Ghanem (@greceghanem)

Iako biste pri pogledu na njezin Instagram profil mogli zaključiti kako ova elegantna Kanađanka dolazi iz svijeta mode i sjedi u prvim redovima na tjednima mode, ona je zapravo osobna trenerica iz Montréala što objašnjava njezinu vitku liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i puno mlađe djevojke.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Khaki convoy! 🤍

Objavu dijeli Grece Ghanem (@greceghanem)

Ne znamo kako joj to uspijeva, ali njezini jednostavni stajlinzi odišu nevjerojatnim stilom i elegancijom.

Grece Ghanem je u stanju čak trendi komada poput animal uzorka ili neonskih boja pretvoriti u nešto klasično i bezvremenski.