BEZ GREŠKE

Plavokosa ljepotica nije odoljela efektnoj haljini koja spaja tri aktualna trenda sezone

03.06.2020 u 11:51

Bionic
Reading

Ashley Roberts, plavokosa članica Pussycat Dolls, ima specifičan osjećaj za modu koji je nije napustio i u ova nimalo vedra vremena

Atraktivna 38-godišnja Amerikanka koja godinama živi u Londonu, velika je ljubiteljica boja i svakim svojim razigranim outfitom donosi vedrinu na gradske ulice.

Glazbenica i radijska voditeljica na postaji Heart ne boji se modnih eksperimenata te rado nosi nijanse koje bi se malo tko usudio nositi.

  • +6
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vitka Ashley može se pohvaliti zavidnom linijom pa nema puno brige oko toga kako će joj koja boja pristajati. Za odlazak na posao spremno je uskočila u haljinu u odvažnoj nijansi žute koja je apsolutni 'must have' ove sezone.

Osim laskavog kroja koji prati liniju tijela, haljina koju je nosila lijepa Amerikanka je i midi dužine te je ukrašena diskretnim točkicama - jednim od hit uzoraka ovoga ljeta. Haljina bez rukava s efektnim ukrasnim remenom koji ističe struk je kreacija brenda Ted Baker za koju treba iskeširati 199 funti - oko 1600 kuna.

  • +9
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovaj ljetni look za čistu peticu, slavna plavuša je upotpunila ubojitim stiletticama Kurta Geigera u bež nijansi i efektnom torbom s potpisom Guccija.

Jednostavna frizura, retro sunčane naočale i razoružavajući osmijeh, odlično su se uklopili u ovaj stajling Ashley Roberts koja je sa svojim kolegicama iz Pussycat Dollsa trebala krenuti na povratničku turneju nakon punih 10 godina, no globalna pandemija im je promijenila plan.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia