NE ZNATE ŠTO ODJENUTI?

Modna inspiracija: Pet stajlinga idealnih za tople ljetne dane

03.06.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Ako vam kao i nama s vremena na vrijeme nedostaje inspiracije za sklapanje stajlinga, onda će vam dobro doći ovih pet ideja koje će vam olakšati jutarnje spremanje za posao u nadolazećim ljetnim danima

Odbrojavamo dane do početka ljeta i maštamo kako ispijamo koktele na plaži, no do početka godišnjeg odmora treba izdržati na užarenom gradskom asfaltu. Ako već niste, vrijeme je da organizirate svoj ormar, bacite sve ono što niste nosili duže od dvije, tri godine i zimsku garderobu zamijenite ljetnom. Ako nemate dovoljno mjesta u ormaru, zimsku garderobu pospremite u kutije ispod kreveta, kako bi ljetna odjeća mogla doći do izražaja.

Na taj način ćete u svakom trenutku jasnije vidjeti s čime raspolažete. Nema ništa gore od mukotrpnog smišljanja stajlinga dok ujutro kasnite na posao. Baš zato u svom ormaru trebate imati odjeću koja se lako prilagođava svim prigodama, odnosno odjeću koja je prihvatljiva za posao, jednako kao i za šetnju špicom, ovisno o poigravanju s modnim dodacima.

Nekoliko udobnih i trendi sandala koje se poput kameleona savršeno stapaju sa svakim stajlingom te cool modnih dodataka poput dobrih sunčanih naočala i efektnog nakita mogu učiniti veliku razliku i uvelike vam pomoći u svakodnevnom odijevanju.

Također je važno da u ormaru imate nekoliko bazičnih komada poput majice na prugice koje možete reciklirati na razne načine, ali i nekoliko praktičnih ljetnih haljina u kojima će biti puno lakše izdržati vrućine u gradu.

U ljetnim mjesicam nemojte odabirati odjeću od sintetičkih materijala, već radije posgnite za prozračnom odjećom od pamuka, lana i svile u kojima će vaša koža lakše disati, pa ćete se samim time i manje znojiti.

Za sve one kojima nedostaje inspiracije osmislili smo pet stajlinga idealnih za naredne dane.

Stajling br. 1

Gdje kupiti?

Sako kratkih rukava: Mango

Kratke hlače: Mango

Ogrlica: Asos

Sandale: Teva

Stajling br. 2

Gdje kupiti?

Haljina: Topshop

Sandale: Topshop

Sunčane naočale: Weekday

Stajling br. 3

Gdje kupiti?

Top: COS

Suknja: COS

Sandale: Topshop

Stajling br. 4

Gdje kupiti?

Haljina: Arket

Sandale: Nasty Gal

Naušnice: Uterque

Sunčane naušnice: Nasty Gal

Stajling br. 5

Gdje kupiti?

Majica: Kin

Hlače: H&M

Naušnice: Melissa Odabash

Natikače: Birkenstock