ODVAŽNO IZDANJE

Upečatljivo izdanje seks ikone: Sharon Stone okretala glave u statement kaputu koji nije jednostavno isfurati

08.11.2019 u 16:01

Bionic
Reading

Sharon Stone nije jedna od slavnih dama koje previše eksperimentiraju s odjećom. Mislili smo da na njoj nikada nećemo vidjeti ekstravagantne stajlinge koji podižu obrve, a onda nas je slavna glumica razuvjerila i na crvenom tepihu u Berlinu osvanula u statement kaputu koji bi se malo tko usudio nositi

Holivudska ljepotica Sharon Stone bila je glavna zvijezda večeri na dodjeli nagrada za muškarca godine časopisa GQ u Berlinu. Svečanom događanju prisustvovale su brojne zvijezde iz sporta, politike, kulture, mode i s estradne scene, no u trenutku kada se na crvenom tepihu pojavila slavna glumica, svi su pali u drugi plan.

Atraktivna glumica, koja i dan-danas slovi za seks simbol, zablistala je u raskošnom šljokičastom kaputu s predimenzioniranim ramenima s potpisom modne kuće Saint Laurent, a riječ je o komadu koji je predstavljen u sklopu aktualne jesensko-zimske kolekcije.

  • +3
Sharon Stone Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Ispod upečatljivog kaputa glumica je nosila jednako upečatljivu haljinicu u potpunosti izrađenu od šljokica u kojoj je 61-godišnja glumica reprizirala kultnu scenu iz filma 'Sirove strasti' koji joj je zauvijek promijenio život i njezinu karijeru katapultirao u sam vrh holivudske A-liste.

Stone je na pozornici sjela na stolicu i zamolila publiku da zajedno s njom ponove scenu iz filma u kojoj njen lik na ispitivanju u policijskoj stanici zavodljivo prekriži noge, istaknuvši pritom kako ne znamo što nam život nosi, ali kako svatko od nas u jednom trenutku doživi trenutak koji nam mijenja život zauvijek.