INTERVJU ZA HARPER'S BAZAAR

Sharon Stone priznala zašto je danas sretnija nego kad je njezina karijera bila na vrhuncu: 'Osjećam se slobodno, izliječeno'

05.11.2019 u 18:22

Bionic
Reading

Holivudska ikona Sharon Stone otkrila je u intervjuu za španjokski Harper's Bazaar kako je sada puno zadovoljnija sobom i svojim životom nego u vrijeme kad je snimala blockbustere i kada joj je karijera bila na vrhuncu

Sharon Stone odnedavno krasi još jednu naslovnicu prestižnog časopisa. 61-godišnja glumica slikala se za najnovije izdanje španjolskog Harper's Bazaara za koji je i progovorila o svom privatnom životu i karijeri.

U videu koji je postavljen na portal glumačka i modna ikona otkrila je kako je ponovno spoznala sebe i svoj karakter koji je izgradila dok još nije bila holivudska zvijezda, prije nego je utjelovila kultne uloge u 'Sirovim strastima', 'Casinu', 'Specijalistu' i 'Muzi'.

'Mislim da je Einsten bio vrlo mudar kada je govorio o vremenu - vrijeme je nešto što smo izmislili kako bismo mogli pronaći jedni druge', započela je slavna glumica video koji je snimila za Harper's Bazaar.

'Živimo u više od tri dimenzije, a vrijeme se kreće u više smjerova... vrijeme je dvosmislena i prolazna konstrukcija. Ono što sam odrastanjem shvatila jest da se polako vraćam svom izvornom karakteru koji sam izgradila kao mlada osoba - jer to je osobnost koja me najbolje oslikava', rekla je glumica.

'Pogrešno je to što se želimo uklopiti i biti poput svih ostalih, jer ono što nas čini drugačijima su naši talenti. Život je jedna velika slagalica i ako ne date svoj maksimum, nećete pronaći dio koji vam nedostaje da biste ispunili svoj cilj', dodala je Sharon Stone koja i dan-danas slovi za seks simbol i jednu od najljepših glumica u Hollywoodu.

'Vidimo ljepotu u svakom kutku prirode - moramo se moći oduprijeti komercijaliziranoj ljepoti koja nam se nameće. Volim, pogotovo u modnoj industriji, to što sve češće imamo priliku vidjeti raznolike žene koje su lijepe svaka na svoj način. Moramo prigrliti ljepotu u svim njezinim oblicima', rekla je glumica.

Stone je otkrila kako se sada, nakon dugačkog razdoblja promjena koje je trajalo i nekoliko desetljeća, osjeća blagoslovljeno te je spremna za nove početke, usporedivši se s gusjenicom koja izlazi iz svog oklopa i pretvara se u leptira.

'Postoji jedna izvrsna izreka u Africi - sada kada je moja koliba izgorila, konačno mogu vidjeti zvijezde', rekla je Sharon Stone, dodavši kako sada vidi stvarnost puno jasnije.

'Oduševljava me to što se sada konačno osjećam slobodno, sretno i izliječeno', zaključila je glumica.