NIŠTA SE JOŠ NE ZNA

Unijela pomutnju: Je li majka Meghan Markle ovim potezom otkrila čiju će vjenčanicu nositi njezina kćer

  • E. K.
  • Zadnja izmjena 17.05.2018 14:07
  • Objavljeno 17.05.2018 u 14:07
Bionic
Reading

Iako je otac Meghan Markle u posljednji trenutak otkazao svoj dolazak u London, njezina majka sretno je stigla u englesku prijestolnicu pod budnim okom fotografa strateški smještenima u londonskoj zračnoj luci

Socijalna radnica i instruktorica joge koju Meghan opisuje kako osobu slobodnog duha s dreadlocksima i naušnicom u nosu, pomno se pripremila za najsvečaniji dan svoje jedinice, a britanski su se mediji raspisali kako je Doria, prije nego se ukrcala na zrakoplov, pažljivo nosila vrećicu s odjećom koju će nositi na vjenčanju svoje kćeri i princa Harryja.

Uočljiv natpis Burberry otkrio je da se radi o tom prestižnom britanskom brendu, najpoznatijem po legendarnimm balonerima za kojima luduju poznate fashionistice poput Blake Lively, Naomi Watts ili Cate Blanchett.

I dok se odabir vjenčanice lijepe Meghan Markle drži u javnosti, s puno će se pozornosti pratiti i što će njezina majka, s kojom je Meghan jako povezana, nositi na vjenčanju u kapelici St. Georgea u Winsdoru.

Kad je 2011. godine Carole Middleton prošetala elegantni dulji kaputić i suknju u efektnoj svijetloplavoj boji (Catherine Walker and Co.), svi su pričali o sjajnom odabiru majke Kate Middleton koja je sličnu modnu formulu primijenila i na vjenčanju svoje mlađe kćeri Pippe - odlučivši se za ovoga puta za nježnu nijansu puderasto-ružičaste.

Modne znalce ne čudi što je Meghan odabrala Burberry jer se radi o kultnom britanskom bendu koji proživljava novi početak. Nakon što je na čelu brenda 17 godina bio Christopher Bailey, ove godine ga je u ožujku zamijenio novi kreativni direktor Riccardo Tisci.

  • +13
Roditelji Meghan Markle: Doria Ragland i Thomas Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

On dolazi iz Givenchyja, a za razliku od samozatajnog Baileyja, Tisci ne bježi od svijeta showbusinessa.

Osim što prijateljuje s brojnim celebovima poput Kate Moss ili Naomi Campbell, novi kreativni direktor Burberryja dizajnirao je kostima za Madonnu, Beyoncé i Rihannu, te vjenčanicu Kim Kardashian.

Zanimljivo je da Tisci potpisuje Dorijinu opravicu za vjenčanje svoje kćeri, a pojavila su se nagađanja kako je možda on dizajnirao i haljine djeveruša kako bi bile usklađene.

Osim toga, iako se najčešće spominjalo kako će Meghan nositi vjenčanicu londonskog brenda Ralph & Russo, pojavila su se nagađanja kako bi bi možda to mogli biti i Erdem, Stella McCartney, Roland Mouret ili - Burberry.

U svakom slučaju, Burberryju ovakav publicitet može samo dati vjetar u leđa.