STREET STYLE

Ulice modne prijestolnice vrve trendi komadima: Parižanke još jednom dokazale da modu imaju u malom prstu

07.10.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Proteklih dana vladala je prava ludnica na ulicama Pariza. Modne blogerice i Instagramuše iz cijelog svijeta okupile su se u modnoj prijestolnici kako bi iz prvih redova pratile događanja na Pariškom tjednu mode pa nije ni čudo da su se ulice francuske metropole pretvorile u pravu modnu pistu

Iako je pandemija koronavirusa pojedine čelnike modnih kuća natjerala na video prijenos modnih revija, kako bi izbjegli gužvanje u publici, mnogi su nastavili s organizacijom kao i svake godine do sada. U Pariz su stigle i brojne utjecajne modne blogerice i instagramuše koje su zajedno s lokalnim trendsetericama plijenile svojim stajlinzima na ulicama grada.

Da modu imaju u malom prstu, Francuskinje su još jednom dokazale svojim genijalnim modnim odabirima, isfuravši među prvima neke od vodećih trendova sezone. Moglo se tu štošta vidjeti, od kožnih komada koji ove sezone slove za ultimativni hit sezone, do najsitnijih detalja kao što su 'ribarske kape' koje su dobile na popularnosti početkom ljeta.

Modne ovisnice jasno su nam dale do znanja da se ove jeseni ponovno u modu vraća trend 'traper na traper', odnosno traper od glave do pete, čemu se zasigurno vesele sve zaljubljenice u traperice i traper košulje.

Što se tiče cipela tijekom jesenskih i zimskih mjeseci jednako popularne bit će cipele s četvrtastim potplatom, čizme i loaferice s deblim đonom te visoke čizme, dok će, kada su torbice u pitanju, prevladavati retro modeli.

Bacite oko na sve stajlinge s Pariškog tjedna mode jednim klikom na galeriju.

  • +36
Ulična moda na ulicama Pariza Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia