ULIČNA MODA

Ne znamo gdje bi prije pogledali: Hrvatice na zagrebačkoj špici isfurale genijalne stajlinge prepune trendi komada

02.10.2020 u 19:08

Bionic
Reading

Ni promjenjivo vrijeme u hrvatskoj metropoli nije spriječilo Zagrepčanke da prošetaju gradskom špicom i pokažu svoje modne vještine, a ruku na srce, imaju i što pokazati

Da Hrvatice mogu parirati vodećim svjetskim street style zvijezdama, po tko zna koji put su potvrdile lijepe Zagrepčanke koje je fotograf tportala 'uhvatio' svojim objektivom na Cvjetnom trgu - popularnom špicom koja u svako doba dana vrvi odlično odjevenim djevojkama i ženama.

Pomno smo ispratili svaki stajling na špici i izdvojili najbolje od najboljih, odnosno sve one dame za koje slobodno možemo reći da modu imaju u malom prstu te da religiozno prate zbivanja na modnoj sceni.

Primijetili smo da su Hrvatice ove sezone u svoje ormare pospremile nekoliko 'must have' komada sezone koje modni znalci već neko vrijeme nagovještaju kao neizostavne jesenske trendove.

  • +7
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street. threadz

Modni klasik koji već nekoliko sezona hara ulicama svjetskih metropola, a koji i ove jeseni neumorno dominira zasigurno su sakoi. Ove sezone nose se većinom predimenzionirani sakoi s mogućnoću vezanja u struku, a prema onom što smo vidjeli na špici, Zagrepčanke ih itekako vole i rado nose.

Da skinny modeli traperica odlaze u zaborav iz dana u dan potvrđuju trendseterice na gradskim ulicama. Ove jeseni zamijenit će ih modeli širokih nogavica, bilo da je riječ o trapericama sa širokim i ravnim nogavicama ili trapezicama. Ovisno o prigodi i efektu koji želite postići, možete ih kombinirati s tenisicama, balerinkama i štiklama, ili poput ove lijepe brinete s kaubojkama i efektnim sakoom kariranog uzorka.

Jedan od vodećih trendova koji je već početkom proljeća izazvao pomamu među modnim ovisnicama svakako je koža. Odjeća od kože i njezinih imitacija bit će poželjna u svim oblicima, a posebno će biti popularne natkošulje, odnosno jakne od kože s mogućnošću vezanja u struku, kao i kožne hlače, kožne suknje te kožne hlače i bermude, stoga nikako nemojte propustiti ove jeseni počastiti se nekim cool kožnim komadom koji će podignuti svaki outfit.

Ako razmišljate u koje čizme investirate ove sezone, naš prijedlog su klasične visoke čizme u crnoj boji koje, osim što ove jeseni slove za 'it' komad, neće izaći iz mode još godinama. Visoke čizme odlično će se uklopiti u kombinaciji s trapericama (čak i širim modelima koje možete uvući u čizme) te midi haljinama koje su apsolutne pobjednice u svojoj kategoriji.