SKANDAL NA DVORU

Ujak otkrio intimne detalje o životu Kate Middleton

19.03.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Stric vojvotkinje od Cambridgea suočen je s teškim optužbama da je izdao povjerenje svoje nećakinje nakon što je u britanskom tabloidu Hello! otkrio intimne detalje o Kateinom privatnom životu, njezinoj vezi s princem Williamom te kako je kraljevski par provodio praznike u njegovoj španjolskoj vili

47-godišnji Gary Goldsmith, crna ovca obitelji Middleton, dao je veliki intervju o kraljevskom paru za magazin Hello!. Razgovor je objavljen pod naslovom 'Kate kakvu je poznam', a fotografije su snimljene u njegovoj vili na Ibizi koju ovih dana prodaje za šest milijuna funti.

Ovo je prvi put da je bliski član obitelji Middleton iznio u javnost detalje o budućoj kraljici. U intervjuu objavljenom na više od 16 stranica kaže kako je mladi par uživao u kupanju u blatu na otoku, prepričao je da je princ William učio kako biti DJ te kako mu je Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, rekla da se ne brine o lošem publicitetu koji je donio obitelji uoči kraljevskog vjenčanja.

Gary je također izjavio i kako je između Kate i Williama postojala nevjerojatna kemijaU neugodnoj povredi protokola, piše Mail Online, također je otkrio kako su Kate i William spavali u istoj sobi u vili prije sedam godina tijekom svog odmora te da se taj apartman zove La Maison de Bang Bang

Tetovirani je tajkun, brat Carole Middleton, vjerojatno dobio novac za ovu indiskreciju, iako još nije poznato o kolikoj se svoti radi.

Goldsmith, kojeg su jednom fotoreporteri snimili kako šmrče kokain te kako novinaru objašnjava svoje susrete s brazilskim prostitutkama, progovorio je i o privatnom razgovoru koji je vodio s vojvotkinjom od Cornwalla na kraljevskom vjenčanju u Buckinghamskoj palači.

Rekao je kako se Camilli ispričao za loš publicitet koji je donio obitelji, no ona ga je navodno utješila. Britanski mediji pišu kako je Goldsmith izdao obitelj unovčivši obiteljske veze.

'Ujak G', kako ga nazivaju braća i sestre Middleton, ima lijepu povijest nimalo lijepog ponašanja.

Na pitanje je li vojvotkinja bila upoznata s intervjuom te je li bila konzultirana, iz Palače st. James stigao je vrlo diskretan odgovor: 'Nemamo komentara budući da ne želimo komentirati privatne razgovore članova obitelji Middleton.'