VESEO DOGAĐAJ

Udruga Indigo proslavila drugi rođendan

27.10.2015 u 11:30

  • +11

Indigo proslavio drugi rođendan

Izvor: Promo fotografije / Autor: Udruga Indigo

Bionic
Reading

Napuštene i zlostavljane životinje rijetko imaju razloga za slavlje, no 23. listopada Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo proslavila je drugi rođendan, pa je to bila prilika za iznimku koja čini razliku

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u klubu Hard place proslavila je svoj drugi rođendan. Prvi među gostima bio je gradonačelnik Milan Bandić te je uz pozdrav svim nazočnima čestitao Indigu rođendan i razrezao slavljeničku tortu uz riječi: 'Evo, ja ću biti kum.'

Nakon što se sva ekipa u klubu počastila finom tortom, poklonom slastičarnice Mak na konac, bilo je vrijeme za malo smijeha koji je pružio komičar Andrija Marijo Golubić. Uz smijeh i dobru zabavu uslijedila je još jedna torta koju je donijela udomiteljica Indigovih kujica Alke i Gale.


Kako bi svi imali dovoljno energije, pobrinula se za to Dolina konoplje pićima i keksima od konoplje, pa nitko nije mogao reći da je umoran. Svi su jednostavno morali zaplesati uz glazbene izvedbe Ines Mlinarić Stakić, a ona je svojim vokalom oduševila sve prisutne, baš kao i odličan 4head, bend koji je podignuo atmosferu svojim izvrsnim nastupom.

Što bi rođendan bio bez poklona? Tako su Indigove njuške dobile poklone od DDL-a, Arnika veterine, Veterinarske ambulante Happy Vet te Animonda. Predsjednica Noine arke Helena Fink također je dala svoju podršku radu udruge Indigo te joj od srca čestitala drugi rođendan i poželjela uspješan daljnji rad.

Sve u svemu, bila je to dobra proslava. Želimo sve najbolje udruzi Indigo te da nastavi s odličnim radom!