BIRKENSTOCKove ČIZME

Udobno i lijepo: Brend koji se proslavio cool natikačama ima novi adut u rukavu

15.09.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Njemački brend koji je zaludio svijet svojim udobnim natikačama ove jeseni pripremio je pravu modnu poslasticu kojoj će teško odoljeti brojne fashionistice

Biste li nosili Birkenstockove čizme? Da, omiljeni njemački brend na tržište je izbacio udobne i lijepe čizme koje će, niti ne sumnjamo, svi htjeti nositi ove jeseni.

Teško da je ijedan brend obuće doživio takav meteorski uspon posljednjih godina kao Birkenstock. U veljači 2021. njemački nasljednici prodali su ovu poznatu tvrtku francuskoj luksuznoj grupi LVMH, u čijem su sastavu brendovi kao što su Louis Vuitton, Givenchy i Benefit, spomenimo neke.

Premda je Birkenstock dobro poznat po svojim ljetnim modelima, sudeći prema dosadašnjem uspjehu, vjerujemo da će i ove lijepe čizme, koje će biti sjajan dodatak svakom jesenskom stajlingu, postići veliki uspjeh.

Riječ je o bezvremenskom chelsea modelu, koji je zasad dostupan u dvije varijante, svijetlosmeđoj i crnoj, čija je cijena 200 eura.

Ove cool Birkenstockove čizme, model nazvan Prescott, visine iznad gležnja, odlikuje robustan, širok potplat s gazištem koje je savršeno za jesen i zimu, a dio iznad potplata kontrastne boje daje im poseban izgled. Dizajn je klasičan, poput već nekoliko sezona omiljenih tzv. chelsea čizama: jezičci za povlačenje otraga, bočni rastezljivi umetci i 'kapa' na prstima, što ih čini bezvremenskim komadom koji se lako kombinira sa svime što imate u garderobi.

Kako ih kombinirati? Slobodno ih možete nositi i uz suknje, lepršave haljine, traperice...

  • +3
Birkenstock 1774 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo