FASHION GURU

Jedina koju sam prepoznao na ovom eventu je Lejla Filipović, a bila je i dobro odjevena

  • 14.09.2023 u 14:54

  • Bionic
    Reading

    Otvaranje beauty oaze u centru Zagreba privuklo je brojna poznata lica, a među njima stajlingom se istaknula lijepa Dubrovkinja Lejla Filipović

    Nakon što sam dugo odgonetavao tko je tko na ovom društvenom događaju, jedina koju sam prepoznao bila je Lejla Filipović.

    Vidio sam da su popularni muški dekoltei, jest da im ne mogu parirati, ali brže-bolje otkopčao sam još dva gumba prije ulaska u zgradu HTV-a.

    • +18
    Otvaranje 'The Rite Store' Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

    Ali da se vratimo na Lejlu, njezin dekolte bio je pristojan, a mogu slobodno reći da je i stajling bio jedan od boljih: šarene hlače s motivom lišća koje se nadovezuju na blejzer bez rukava.

    Pastelne nijanse na ovoj ljetnoj bijeloj kombinaciji super stoje lijepoj Lejli, a crop top samo je pojačao ljetni ugođaj. Naravno da joj na ovakav ten ne treba puno šminke ni nakita, a i zalizana kosa je ono što je u ovim danima punima vlage najmudriji odabir. Sve u svemu - pun modni pogodak za Lejlu!

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.