U Vintageu se održava koncert za životinje

U Vintageu se održava koncert za životinje

01.09.2015 u 13:29

Bionic
Reading

Azil Dumovec poziva 10. rujna na humanitarni koncert u Vintage Industrial Baru, kojem je cilj prikupljanje sredstava za uređenje ambulante za brži i lakši oporavak bolesnih životinja smještenih u skloništu

Ako volite životinje i želite im nekako pomoći, idealna prilika vam se pruža u Vintage Industrial Baru, u kojem će 10. rujna biti održan koncert kojem je cilj prikupljanje novca za uređenje ambulante u skloništu Dumovec.

Glazbena imena velikog srca Jonathan, Široke ulice Justin's Johnson, Vertigo i Luce te organizatori - azil Dumovec i voditeljica Nina Slišković - udružit će snage 10. rujna na pozornici Vintage Industrial Bara (Savska 160).

Cilj je skupiti što više novca za napuštene zagrebačke životinje, a na stotine ih prolazi kroz ambulantu svake godine i mnoge od njih trebaju liječenje i dobru skrb da bi što prije mogle pronaći novu obitelj i dom. Ulaz na koncert je 35 kuna, a svirke kreću od 21 sat. Svi su pozvani da dođu, odlično se zabave i usput pomognu osigurati što bolje uvjete životinjama koje u azilu Dumovec čekaju nove vlasnike.

Azil Dumovec ne sumnja da će u realizaciji zadnjeg projekta - uređenja ambulante - pomoći ljubitelji životinja i dobre glazbe. Cijeli prihod od ulaznica namijenjen je dobrobiti životinja, a psi i mace će to znati cijeniti.