PROZRAČNI LAN

U potrazi ste za isplativim ljetnim komadom? Nećete požaliti ako se odlučite za ove udobne hlače koje mogu biti i poslovne i casual

11.06.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Komadi od lana nesumnjivo su među najpopularnijim ljetnim modnim investicijama, a fashionistice se ne mogu zasititi odjeće od ove lagane tkanine idealne za vrućine

Odjeća od lana svakoga ljeta zavlada gradskim ulicama, a ponuda je i ove godine nikad bogatija.

Bluze, tunike, haljine, suknje, kombinezoni, hlače, bermude ili kulotice ako su načinjeni od lana savršen su ljetni komad koji rado nosimo u mnogim prigodama od poslovnih pa do neformalnih.

  • +16
Lanene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Budući da je ljeti preporučeno nositi odjeću od prirodnih tkanina kako bi koža disala, lan se pokazao idealnim za tu opciju jer se u takvim komadima nećete preznojavati stoga ne čudi kako u ponudi mnogih brendova za sezonu proljeće-ljeto uvijek ima i odjeće načinjene od ove koži i oku ugodne tkanine.

Ako ste i vi ovih dana u potrazi za ljetnim osvježenjem garderobe nećete pogriješiti ako se odlučite za uvijek dobrodošle hlače od lana.

Udobne i lepršave lanene hlače odlično izgledaju i ako ih iskombinirate s pamučnim topom, T-shirtom, majicom bez rukava, trendi bluzama s puf rukavima, 'muškom' košuljom...

Instagram zvijezde poput Jessice Skye ili Monikh Dale već su prihvatile ovaj trend i ne izlaze iz udobnih lanenih hlača, a ove sezone su najpoželjniji nešto kraći modeli duljine iznad gležnja koji se sjajno sljubljuju s npr. 'ružnim' sandalama, birkenstockicama ili natikačama.

I savjet za kraj: ukoliko se bojite kako bi vas nabori oko struka mogli proširiti možete se odlučiti za laskave varijante krojene poput običnih hlača s klasičnom pasicom i patent zatvaračem.