SKRIVA NESAVRŠENOSTI

U potrazi ste za idealnim korektorom za područje oko očiju? Slavni vizažist otkriva u koji se najviše isplati investirati

04.05.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Lockdown, kućni ured, nošenje maski... protekla godina zahtijevala je manje ulaganje truda u rutinu šminkanja, a kao posljedicu donijela je veću brigu o njezi kože i samim time veći interes za preparativnu kozmetiku, no s dolaskom proljetnih mjeseci, make-up je ponovno poželjan, pa tako i preparati poput korektora kojima je cilj prekriti tamne krugove oko očiju i slične nesavršenosti

Tamne krugove oko očiju teško je samo tako prikriti šminkom, a činjenica je da ni ne izgledaju privlačno. Nažalost, problem s podočnjacima imaju brojne žene i muškarci koji svakodnevno žongliraju između poslovnih i privatnih obaveza. Ako ga i sami imate, sigurno ste već isprobali razne kozmetičke preparate koji su nerijetko vrlo skupi, a ne rješavaju ga.

U kozmetičkoj torbici brojnih žena jednu od glavnih uloga ima korektor. Ovaj proizvod za make-up prilično je jednostavan za upotrebu, što je vjerojatno jedan od razloga njegove velike popularnosti. Korektori se najčešće koriste za prikrivanje prištića i podočnjaka, a da je itekako poželjan dovoljno svjedoče brojni videi o njihovoj najboljoj primjeni na društvenim mrežama poput TikToka.

Pronalazak idealnog korektora koji će dorasti zadatku prekrivanja nesavršenosti na području oko očiju često predstavlja nemoguću misiju, no ako je suditi po slavnim vizažistima, u jedan se najviše isplati investirati.

Riječ je o kremastom korektoru s potpisom beauty brenda Nars u čiju se učinkovitost kunu slavni vizažisti poput Patricka Taa koji brine o izgledu zvijezdi poput slavnih sestara Hadid.

Kako ističe beauty brend Nars, njihov korektor na koži izgleda postojano i do 16 sati, a danas slovi za jedan od najpopularnijih korektora dostupnih na tržištu.