ZVIJEZDA U NEW YORKU

U ovoj raskošnoj, ali i praktičnoj haljini, Penelope Cruz bila je pravi magnet za poglede

15.12.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Njujorški Muzej moderne umjetnosti sinoć je vrvio poznatim licima koja su odala počast glumačkoj karijeri Penelope Cruz. Kao glavna zvijezda ovog događanja, u organizaciji modne kuće Chanel, španjolska ljepotica ovjenčana Oscarom blistala je u crvenom

Poput brojnih dama u blagdanskoj sezoni, 47- godišnja glumica nije odoljela zovu crvene boje. Za posebno događanje organizirano u njezinu čast, Penelope je zablistala u raskošnoj haljini modne kuće Chanel s kojom godinama uspješno surađuje.

Sjajne, crvene tkanine, kreacija s potpisom Chanela isticala se detaljima poput mašne na dekolteu i blještavim naramenicama, dok je donji dio činila raskošna suknja asimetričnog kroja koja je otkrivala crne sandale na visoku potpeticu.

  • +3
Poznate dame u njujroškom Muzeju moderne umjetnosti Izvor: Profimedia / Autor: GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Osim raskošnoga izgleda, haljina viđena na Penelope ima i praktičnu stranu zahvaljujući detalju džepova, a kako bi njezino svečano izdanje izgledalo utoliko posebnije pobrinula se frizurom punđe sa šiškama i visećim, dijamantnim naušnicama.

  • +3
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia