IMPRESIVNO ZDANJE

U ovoj kući iz snova Meghan Markle i princ Harry željeli bi započeti novo poglavlje u životu

21.01.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Meghan Markle i sinčiću Archieju u Kanadi se konačno pridružio i princ Harry, a za svoj su potencijalni dom odabrali raskošno zdanje čija je vrijednost vrtoglavih 27.5 milijuna dolara

Vojvode od Sussexa, kako se nagađa, za svoj novi kanadski dom priželjkuju impresivnu građevinu smještenu u elitnom, zapadnom dijelu Vancouveru.

  • +8
Raskošni dom Meghan i princa Harryja u Kanadi Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Vila s četiri kata zauzima 627 četvornih metara, a ima šest spavaćih soba i pet kupaonica s pogledom na ocean koji oduzima dah.

Ako se kojim slučajem odluče za preseljenje u ovoj luksuznoj kući privatnost im je zajamčena budući da vila ima zidove visoke šest metara smještene sa stražnje strane kuće i oštru zaštitnu ogradu.

Inače, zapadni je dio Vancouvera, omiljena lokacija za život među bogatima i uspješnima te je to savršen budući dom za ovu poznatu mladu obitelj.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry s malenim Archiejem Izvor: Profimedia / Autor: Pool/George Rogers / Sipa Press / Profimedia

'Meghan se jako zainteresirala za ovu prekrasnu kuću. To bio bio savršen dom za nju, Harryja i sinčića. Osim toga, radi se o mirnom susjedstvu koje je pravi hit među mladim, bogatim i uspješnim stanovnicima Vancouvera', kazao jedan izvor.

U opisu agencije za nekretnine stoji kako se radi o 'očaravajućoj obiteljskoj rezidenciji s nevjerojatnim terasama koje pružaju pogled na obalu', a privatni gostinjski apartman koji se nalazi na zadnjem katu bio bi idealan za osiguranje slavnog para.

Inače, iz Buckinghamske palače, a u ime kraljice, u subotu 18. siječnja su poručili kako Harry i Meghan više nisu 'zaposlenici' britanske monarhije, ostaju bez kraljevskih titula, a uz sve to sami će financirati budući život. Trenutno je njihov dom u Kanadi, gdje su krajem prošle godine proveli šest tjedana, a upravo je posjet kanadskom veleposlanstvu u Londonu bio njihov prvi službeni angažman u ovoj godini kako bi im zahvalili na 'nevjerojatnom' gostoprimstvu. Nakon toga šokirali su javnost objavom da napuštaju sve.