RASKOŠAN DOM U PRODAJI

Zavirite u luksuzni penthouse zvijezde hit serije 'Tree Hill' u koji bismo uselili istog trena

08.01.2020 u 17:06

  • +13

Luksuzni stan Sophije Bush

Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia

Bionic
Reading

Teen zvijezda Sophia Bush koja se proslavila ulogom u seriji 'Tree Hill' (One Tree Hill) odlučila je da je došlo vrijeme za promjene, a jedna od njezinih novogodišnjih odluka koje je odlučila ostvariti u 2020. je prodaja luksuznog penthousea u Chicagu

Raskošni stan koji će zasigurno privući brojne kupce prostire se na 325 metara kvadratnih, a iznos koji 37-godišnja glumica traži za ovu nekretninu u Chicagu je 14 milijuna kuna. Upravo toliko morat će platiti novi vlasnik koji se odluči za ovu impresivnu nekretninu.

Stan ima tri spavaće sobe i jednako toliko kupaonica, kao i prostrani dnevni boravak s kaminom, kuhinju i blagovaonicu koje su dizajnirane kao open space. Glumica je penthouse kupila 2015. godine za 10,7 milijuna kuna, a uspije li prodati ovaj stran po traženoj cijeni, ostvarit će zaradu od 3,3 milijuna kuna.

Interijer je minimalistički uređen, a jedan od detalja u domu koji podiže prostor svakako je plava kuhinja, dok je veliki plus prostrana terasa na krovu zgrade s koje se pruža veličanstveni pogled na Chicago.

  • +13
Luksuzni stan Sophije Bush Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia