SOBA ZA INSTAGRAM

Poznata plus size ljepotica otvorila vrata svog luksuznog doma, a jedan detalj će vas poprilično iznenaditi

07.01.2020 u 15:02

Bionic
Reading

U iščekivanju prinove s dečkom Philipom Payneom, uspješna plus size manekenka Iskra Lawrence odlučila se riješiti svog luksuznog doma u New Yerseyju za koji potražuje nešto više od devet milijuna kuna

Plus size manekenka Iskra Lawrence i njezin dečko Philip Payne uskoro će po prvi put iskusiti čari roditeljstva, izvijestila je krajem prošle godine američka stranica Popsugar, a sretnu vijest su ubrzo prenijeli i drugi mediji. Vijest o trudnoći uslijedila je nakon što su paparazzi plavokosu ljepoticu uslikali na ulicama New Jerseyja s povećim trudničkim trbuhom.

Prije dolaska prinove, slavna plus size ljepotica na tržištu nekretnina odlučila je ponuditi svoj trenutni dom u New Yerseyju koji se nalazi u četvrti Edgewater.

  • +7
Luksuzan dom plus size ljepotice Iskre Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: ZILLOW / Planet / Profimedia

Spomenuta nekretnina, za koju Iskra potražuje nešto više od 9 milijuna kuna, prostire se na 4617 četvornih metara i stiže s četiri spavaće sobe i kupaonice. Posebne značajke uključuju prilagođenu teretanu, krovnu palubu, garažu za dva automobila i manji studio namijenjen snimanju fotografija za Instagram.

S dečkom Philipom Payneom, Iskra je u međuvremenu postala vlasnicom novog doma koji se nalazi u gradskoj četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu, a za njega je izdvojila 8,5 milijuna kuna. Spomenuta nekretnina sagrađena 1952. godine prostire se na 2217 četvornih metara stambenog prostora i stiže s dvije spavaće sobe i kupaonice.