BLAKE LIVELY

U nju se gledalo: Za lijepu Blake Lively gradske ulice su modna pista

20.08.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Poput kraljice crvenih tepiha Cate Blanchett, koja je svjetsku promociju filma 'Oceanovih 8' odradila u mnoštvu zanimljivih odijela, glumica Blake Lively odlučila se voditi istom modnom logikom povodom promocije svog nadolazećeg filma 'A Simple Favor'

U svjetskim kinima novi film Blake Lively očekuje se 14. rujna, a ova slavna glumica trenutno ga marljivo promovira u New Yorku, na oduševljenje mnogobrojnih paparazza koji su ju proteklog vikenda uočili u mnoštvu zanimljivih stajlinga, kojima dominiraju otkačena odijela s dizajnerskim potpisom.

  • +32
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata po istančanom modnom ukusu, Blake je svoj stil s godinama uspjela istrenirati do faze kada gotovo više ne griješi. Njezina spektakularna izdanja na crvenom tepihu i javnim događanjima svima su dobro znana, a u sklopu njujorške promocije filma, u kojem joj društvo pravi glumica Anna Kendrick, Blake Lively i ovaj je put modno briljirala.

Da joj ljetne temperature ne predstavljaju veliki problem, dokazala je izlaskom iz hotela u baršunastom plavom odijelu s potpisom talijanskog brenda Brunello Cucinelli, koje je odlučila nositi bez topa, a s baršunastim blejzerom u boji burgundca.

Baršun kao veliki prošlosezonski hit, ako je suditi po stajlingu Blake Lively, nećemo zaobići ni ove godine, a ovo izdanje zaokružila je stiletto cipelama slavnoga Christiana Louboutina i upotpunila dodacima poput naušnica ringova i velike ručne torbe u tamnoplavoj boji.

Baršunasto odijelo zatim je zamijenila neonski zelenim modelom s potpisom modne kuće Versace, oplemenivši ga upečatljivim sedefastim nakitom Lorraine Scwartz i ljubičastim cipelama u špic s dodatkom šarenih cirkona koje, poput prethodnog modela, stižu iz radionice Christiana Louboutina.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Izdanjem u neonski zelenom odijelu Blake se pridružila slavnoj Kim Kardashian West, zvijezdi koja posljednjih dana svojim modnim odabirima posvećuje veliku pozornost ovoj upečatljivoj nijansi.

A post shared by Pelin Kaya (@modavesosyete) on

Modnu dominaciju na njujorškim ulicama Blake je narednog dana zacementirala dvama izdanjima kojima su dominirala odijela kariranog i prugastog uzorka.

Svijetloplavu košulju s dodatkom kravate ukrašene brošem jagode ova slavna holivudska plavuša nosila je uz karirano odijelo sačinjeno od hlača visokog struka i blejzera s dvostrukim kopčanjem.

A post shared by @luxyfashio on

Spomenuto odijelo dizajnirao je Francuz Roland Mouret, a njemu je vješto parirala ručnom torbicom modne kuće Valentino i naušnicama koje su, poput broša, imitirale izgled jagode, oplemenivši opuštenu pletenicu.

Posljednjim izdanjem u odijelu Blake je prema mišljenju mnogih odala modnu počast kralju rock'n'rolla Elvisu Presleyju, zablistavši u bijelom prugastom odijelu s dodatkom prsluka i čipkaste bluze, a koje potpisuje popularni australski brend Zimmermann.

A post shared by Kirsteen Mackay (@kirsteenm11) on

Koliko voli začiniti stajling upečatljivim modnim dodacima, Blake je nebrojeno puta dokazala, a posljednje izdanje u nizu istaknula je nakitom u znaku debelih bisernih narukvica i ukrasnim brošem na blejzeru.