ZA ODVAŽNE DAME

U njemu je lako biti zapažen: Ovaj je bikini već osvojio 'it' djevojke diljem svijeta

18.06.2021 u 16:41

Bionic
Reading

Ukoliko se spremate za ljetovanje, jedan od osnovnih komada je kupaći kostim, a ako ste se već zasitili trendi jednodijelnih varijanti ili klasične crne, vrijeme je za modni zaokret

Iako većina najradije bira monokromatske varijante kupaćih kostima, nećete pogriješiti i ako ovoga ljeta napravite odvažniji stilski iskorak.

Animal uzorci već su neko vrijeme hit, no ako se bojite kako bi leopardski, zmijski ili tigrasti uzorak bili za vas previše, možda se predomislite kad vidite kupaći kostim zebrastog uzorka koji je nedavno pokazala i jedna od najmoćnijih modnih influencerica, Hailey Bieber, manekenka i supruga Justina Biebera.

Ima nešto zbilja classy u vječnoj kombinaciji crne i bijele, pa je brend The Attico uspješno lansirao dvodijelni kupaći kostim klasičnog kroja s visoko izrezanim gaćicama i sportskim grudnjakom na vezivanje koji fantastično pristaje vitkoj Hailey.

  • +18
Trendi modeli bikinija i kupaćih kostima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim Hailey, isti je kupaći kostim osvojio i francusku ikonu stila i poznatu influencericu Camille Charriere, a u efektni bikini brenda The Attico uskočila je i glazbenica Dua Lipa u svojem spotu za pjesmu 'Love Again'.

Upečatljivim kostimima efektnog uzorka nije odoljela ni it djevojka Evangelie Smyrniotaki kao ni brojne slavne influencerice.

Brend je dosad bio poznat po svojim natikačama na petu i minicama u kojima smo između ostalih mogli vidjeti i sestre Jenner, a linija kupaćih kostima bila je posve novi izazov.

Iz The Attica iza kojeg stoje street style zvijezde Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio, ujedno suosnivačice brenda, kažu kako su željeli kreirati kupaće kostime koji će biti laskavi, zavodljivi, ali i elegantni.