ONA KAO DA NE STARI

U najpopularnijoj nijansi ove sezone Julia Roberts izgleda senzacionalno

18.10.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Julia Roberts uvijek je sjajno odjevena te je često vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih

Zgodna brineta u posljednje vrijeme ima pune ruke posla oko promocije filma 'Karta za raj', u kojem glumi u društvu Georgea Clooneyja, s kojim je desetljećima u prijateljskom odnosu.

Kao i uvijek, slavna ljepotica neodoljivog osmijeha zablistala je na crvenom tepihu premijere u Los Angelesu, a bila je itekako zamijećena u upečatljivoj kreaciji s potpisom modne kuće Greta Constantine.

Iako je najčešće viđamo u klasičnijim modnim izdanjima, Julia se i ovoga puta odlučila na modni iskorak te je odabrala outfit u jednoj od najpopularnijih nijansi ove godine - ružičastoj.

  • +11
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radi se o sve prisutnijem trendu koji su modni znalci prozvali Barbiecore, a već je osvojio i Megan Fox, Anne Hathaway, Heidi Klum, Reese Witherspoon...

Julia je izgledala poput moderne princeze u raskošnoj haljini s puf rukavima i bogatim donjim dijelom ukrašenim velikim volanom, a posebnost ovoj ženstvenoj haljini dao je vrtoglav dekolte.

HOLIVUDSKA MILJENICA

Vitke noge u prvom planu: Julia Roberts zablistala u omiljenim komadima

Pogledaj galeriju

Ljepotica koja kao da ne stari, i kojoj bi rijetko tko dao 54 godine, koliko ima, ovu je besprijekornu odjevnu kombinaciju zaokružila decentnim makeupom, kosom stiliziranom u bogate valove s razdjeljkom po sredini te statement naušnicama.

  • +12
Pink haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, 'Kartu za raj' (Ticket to Paradise) potpisuje redatelj filma 'Mamma Mia: Here We Go Again', OI Parker. U toj romantičnoj komediji Roberts i Clooney glume razvedeni par koji 25 godina od vjenčanja putuje na Bali kako bi spriječili kćer da ponovi njihovu pogrešku.

Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Ovo je veliki povratak velikih zvijezda koji su svi s nestrpljenjem čekali. Inače, Julia i George prvi put su se skupa pojavili na filmu 2001. godine u 'Ocean's Eleven' Stevena Soderbergha, a ostali su dobri prijatelji sve do danas.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia