top izbor

Spremite minice na dno ormara - sada svi nose maksi traper suknje, a ovo su modeli u koje ćete se odmah zaljubiti

18.10.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Mini suknje dulje vrijeme su dominirale kako pistama, tako i street style kombinacijama, no čini se da je došlo vrijeme da ih, bar na neko vrijeme, spremite na dno ormara. U modni fokus dolaze maksi traper suknje, a izgledaju puno bolje nego što biste očekivali

Ako vam na spomen traper maksi suknje na pamet padnu fotografije Britney Spears ili Jennifer Aniston u traperu, na pogrešnom ste putu. Ova sezona donosi chic stilove pripijenog kroja koji su napravljeni tako da laskaju baš svakom obliku tijela.

Svake sezone dizajneri nas mame novim načinima nošenja traperica i traper jakni, koji u tren oka postaju predmetom želja, a sve nedavne revije bile su u znaku traper suknji u maksi varijanti. Najbolji modeli predstavljeni u kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. bili su oni koji su sezali sve do poda, pritom izdužujući siluetu.

Možda ne najpraktičniji izbor za kišne i mokre dane, maksi suknje nadoknađuju taj nedostatak sjajnim izgledom i chic osnovom koju pružaju svakom stajlingu.

Za još uvijek tople dane možete prigrliti dugačke stilove poput Burberryjevih maksi modela ultravisokog struka i pomalo otrcanih verzija koje su predstavili MM6 Maison Margiela i GCDS. Maksi traper suknje predstavili su i Masha Popova i Stefan Cooke – prva je pokazala niske naborane iteracije, a drugi debitirao teksturiranim stilovima nosivima kako u muškoj, tako i ženskoj verziji, uz majice s kapuljačom, pletivo i jakne.

Kao što su modeli pokazali na revijama, maksi traper nudi beskrajne mogućnosti stiliziranja. Dame u street style kombinacijama vrijednima kopiranja očito su bile inspirirane onim što su vidjele na modnim pistama.

Skandinavska influencerica Pernille Teisbaek ove godine je bez prestanka nosila maksi suknje, uključujući stil Gannija. Emili Sindlev i Caro Daur također su spakirale svoj najbolji traper za revije i odjenule kombinacije s maksi suknjama.

Traper maksi suknje odličan su komad za dnevne stajlinge, ali jednako dobro pristaju u večernjem izlasku – za inspiraciju samo bacite pogled na kombinacije u izvedbi Gigi Hadid. Prvo je nosila kreaciju Jade Cropper na dodjeli Fashion Media Awards, a na rođendanu svoje sestre Belle pokazala je vintage kreaciju Roberta Cavallija.

Spremni ste u svom ormaru napraviti mjesta za traper maksi kroj? Bacite oko na neke od najljepših primjeraka.

  • +6
Traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije